Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Kardashian is 40 jaar: dit zijn 40 momenten waarop Kim het internet brak 

De realityster wist door de jaren heen tig keer viral te gaan.

Kim Kardashian

Hiep, hiep, hoera! Kim Kardashian mag vandaag veertig kaarsjes uitblazen. De afgelopen jaren stond de realityster continu in de spotlights en wist ze meerdere keren viral te gaan. We hebben dan ook de veertig meest memorabele momenten van Kim op een rijtje gezet

Viral alert

Kim schuwt de camera niet en is dan ook niet bang om weinig – of zelfs niks – aan de verbeelding over te laten. Zo kunnen we het ons vast allemaal nog wel herinneren dat Kim in 2014 in vol ornaat met haar blote billen op de cover van Paper Magazine pronkte. Kim broke the internet met haar derrière. Ze wist het internet overigens al veel vaker op te schudden met spraakmakende foto’s en hilarische acties – bovendien doet ze dit nog steeds.

Benieuwd naar welke foto’s, video’s en acties van Kim de tongen de afgelopen jaren behoorlijk los maakten? We hebben veertig momenten voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

1. De sextape van Kim en Ray J gaat viral 

Kim was relatief onbekend toen haar sextape met R&B artiest Ray J ‘per ongeluk’ lekte. Ray J had de video met zijn ex-vriendin in 2003 opgenomen, maar deze kwam in 2007 aan het licht. De video ging viral en Kim was niet langer alleen maar de bestie van Paris Hilton.

2. Kim slaat Khloé met haar handtas

Het was de eerste grote ruzie die in Keeping up with the Kardashians verscheen. Khloé sloeg de deur dicht in Kims gezicht en dat leverde haar een klap op met Kims handtas.

3. Kims huwelijk van 72 dagen met Kris Humphries 

Kim gaf het jawoord in augustus 2011 aan basketballer Kris Humphries. Helaas was hun huwelijk maar van korte duur en was de scheiding na 72 dagen huwelijk al aangevraagd.

4. De Kimye wedding

Kim trouwt in 2014 in het zonovergoten Italië met Kanye West.

5. Kim lekt gesprek Taylor Swift en Kanye West

Hubby Kanye had jarenlang een vete met Taylor Swifthet lijkt er overigens op dat hij die strijdbijl onlangs begroef, maar dat terzijde.

De rapper noemde de zangeres in zijn lied Famous, iets waar Taylor niet zo blij mee was. Volgens Kanye had Taylor echter tijdens een belletje toestemming gegeven dat hij haar mocht noemen in zijn track. Kim gooide olie op het vuur door de opnames van het gesprek dat Taylor en Kanye hadden te delen op Snapchat. Enne, hieruit bleek dat Taylor inderdaad wist van het lied…

6. Bound 2 komt uit 

Kim had een paar maanden geleden haar eerste dochtertje North op de wereld gezet als ze in Kanye’s videoclip van Bound 2 te zien is. Kim wist voor behoorlijk wat rumoer te zorgen want ze verscheen topless en als newly blonde in de video.

7. De komst van de belfie

Kim is niet vies van een selfie en plaatste in 2013 het spraakmakende kiekje waarin ze in een wit badpak haar bilpartij showt. Met deze foto werd de term ‘belfie’ geboren.

Dit bericht bekijken op Instagram

#NoFilter

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

8. De naakte badkamerselfie

Een blonde Kim post en naakte badkamerselfie en tja, de foto spreekt eigenlijk al voor zich.

9. De Paper Magazine-cover

Jawel, de bekende Paper Magazine fotoshoot mag niet ontbreken in dit lijstje. Kim gloorde in vol ornaat in het magazine en liet dit keer écht niks aan de verbeelding over.

10. Toen ze een meme werd

Hier hoeven we eigenlijk niks meer over te zeggen:

via GIPHY

11. Kim verft haar lokken platinablond

Hoewel Kim al eens als blondine werd gespot, verfde ze haar haar nóg lichter: platinablond.

12. Kim verliest haar oorbel

Een van de meest iconische scènes van KUWTK is toch wel het moment waarop Kim haar oorbel in het water verloor. Even verging de wereld voor Kim, maar zus Kourtney wist de situatie al snel te relativeren. Tv-goud ontstaat als zus Kourtney tegen een huilende Kim zegt: "Kim, people are dying."

13.  Kim maakt selfies als Khloé naar de gevangenis gaat

Kim, would you stop taking pictures of yourself? Your sister is going to jail”, we horen het Kris Jenner nog goed zeggen als Kim selfies maakt in de auto terwijl ze onderweg zijn naar de gevangenis.

14. Kim vergeet North

Kim werd op de kiek gezet terwijl ze haar hotel in Parijs verlaat en naar de auto loopt. Plots loopt Kim echter terug om North op te halen. Hoewel Kim beweert dat ze checkte of er een autozitje in de auto zat, dachten velen dat Kim haar dochtertje die dag even vergat.

15. De MET Gala-jurk 2013

Kim schreed in 2013 in een bloemetjes maternity jurk van Givenchy over de red carpet van het MET Gala. Helaas viel de jurk niet bepaald in de smaak bij de mode-politie en werd de jurk al snel omgedoopt tot ‘couch dress'.

16. Selfish

Kim brengt in 2015 het boek Selfish uit. Met dit boek wilde Kim de ‘lezer’ een kijkje geven in haar leven. Het boek is namelijk gevuld met alleen maar selfies van Mrs. Kardashian-West.

17. Kim promoot Yeezy

Kim promoot Yeezy in 2018 door een opvallende foto van zichzelf te delen. Velen vonden de foto alleen nogal creepy…

18. Overval Parijs

Even leek het alsof Kim in een slechte film was beland, maar niks was minder waar. Tijdens Paris Fashion Week 2016 wordt Kim in haar appartement overvallen. Kim werd vastgebonden en de dieven beroven haar van haar juwelen, inclusief haar verlovingsring.

19. Kim haalt haar law degree

Kim bewees maar weer dat ze beschikt over een goed stel hersens. Vorig jaar sleepte de realityster haar law degree namelijk in de wacht.

20. Kim helpt Alice Johnson

Alice Johnson zat 21 jaar in de gevangenis wegens het witwassen van geld en werd beschuldigd van samenzwering van drugs. Maar thanks to Kim en haar legal team is Alice nu een free woman.

21. Kim verzorgt Kanye die corona heeft

Toen de pandemie net uitbrak, bleek Kanye getroffen te zijn door corona. Er brak voor Kim een zware tijd aan als ze haar man overal mee moet helpen. “Ik moest bijvoorbeeld Kanye’s bed verschonen en hem uit bed helpen als hij zich niet lekker voelde. Nogal een uitdaging, want het was zo’n onbekende situatie. Stond ik daar, met handschoentjes aan en zo’n plastic kap voor mijn gezicht de lakens te verschonen. Doodeng gewoon”, vertelde de realityster onlangs aan Grazia.

22. Kim deelt de allereerste foto van North

In 2013 kregen Kim en Kanye samen hun eerste kindje: North. De eerste foto die Kim van North deelde was meteen een ontzettend schattig kiekje.

Dit bericht bekijken op Instagram

NORTH

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

23. Prince stuurt Kim van het podium

Een tenenkrommend moment breekt aan als Kim bij Prince op het podium verschijnt. Prince vraagt Kim om mee te dansen, maar als ze dat niet doet schreeuwt de zanger: “Get off the stage

24. Kim leert haar followers wat contouren is

Jawel, contouren is een bijna een vorm van kunst geworden. Sinds Kim de wereld introduceerde met contouren, maakt menig modemeisje dankbaar gebruik van deze beautytechniek.

25. Kim verkleedt zich als Anne Wintour

Happy Halloween!

26. Kim plaatst een selfie met Amber Rose

Amber had vlak daarvoor nog op Twitter haar verhaal gedaan dat Kanye achter Kims rug aan het sexten was. Gelukkig bleek er door deze foto dat er geen sprake is van bad blood.

Dit bericht bekijken op Instagram

Tea anyone?

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

27. Kim start de flower wall trend

Kim had natuurlijk al een bloemenmuur op haar bruiloft, maar als ze een flower wall op Instagram toont ter ere van moederdag, is er een heuse nieuwe trend geboren.

28. Kimoji

Kim lanceert haar eigen emoji, oftewel: de Kimoji.

29.  Kim plaatst halfnaakte selfie met Emily Ratajkowski

Kim en model Emily Ratajkowski maken samen een punt met hun beroemde, halfnaakte badkamerselfie.

30. Kim haalt uit naar Kourtney

Kim deelt harde woorden met Kourtney in KUWTK: “Kourtney, you’re the least interesting to look at.

31. Kim eet noodles

Tja, bijna iedereen eet natuurlijk weleens noodles. Zo ook Kim, alleen doet zij dat in Eva's kostuum.

Dit bericht bekijken op Instagram

🍜 nudels

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

32.  Kim heeft (opnieuw) ruzie met Kourtney

Kim en Kourtney hebben een woordenwisseling die eindigt in een gevecht. Kim haalt – letterlijk – uit naar Kourtney waardoor ze rake klappen uitdeelt aan haar zus.

33. Kim showt haar verlovingsring

Op 22 oktober 2013 toont Kim haar verlovingsring aan de wereld op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

YES!!!

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

34. Kim bewijst dat haar billen echt zijn

Kim beschikt over indrukwekkende kadetjes. Veel van haar fans dachten dan ook dat haar billen fake zijn. Kim bewees echter het tegendeel in de onderstaande video:

35. Keeping up with the Kardashians stopt

Onlangs maakte de Kardashian-klan bekend dat hun realityserie stopt. Volgens Kim was dit een zware beslissing: “Het was de meest emotionele dag ooit. Zoveel tranen. Ik heb het hele weekend gehuild. Ik kan er nu aan de telefoon zo weer emotioneel van worden”, vertelde Kim onlangs aan Grazia.

36. Kim pronkt om 12 Grazia-covers

De realityster sierde onlangs de cover van twaalf Grazia’s. “Ik ben vereerd dat ik de allereerste global cover star van Grazia ben”, deelt de realityster op Instagram. Kim stond onder meer op de cover van Grazia UK, Grazia India, Grazia Mexico, Grazia USA en Grazia Germany.

37. Kim Kardashian ft. Fall Out Boy

Voordat Mrs. Kardashian-West in de videoclips van haar hubby te zien was, was ze ook te bewonderen in de clip Thnks fr th Mmrs van rockband Fall Out Boy.

38. Kims geeft opheldering over 'extra' teen

Een lange tijd dachten fans van de realityster dat ze door het leven ging met een extra teen. Onlangs maakte Kim een eind aan dit gerucht en deelde met de wereld dat ze gewoon de eigenaresse van tien tenen is.

39. Kim 'bevalt' van Kylie

Het nummer Feel Me dat Kanye West samen met Tyga opnam, bleek een bizarre videoclip te hebben. Onlangs plaatste de maker van de clip de video op Instagram en daarin leek het er even op dat Kim van haar jongere zusje Kylie ‘beviel’.

Dit bericht bekijken op Instagram

#kimkardashian #kyliejenner #feelme

Een bericht gedeeld door eli russell linnetz (@elirusselllinnetz) op

40.  Kims MET gala-look: 2019

In 2019 haalde Kim opnieuw headlines met haar MET Galajurk. De realityster droeg een jurk van Thierry Mugler en had op z’n zachts gezegd een smalle taille. Velen waren dan ook maar wat benieuwd hoe Kim zich in de jurk had gehesen. In een video van Vogue werd dit mysterie dan ook ontrafeld.

Misschien ook voor jou:
Dit is het wenkbrauwpotlood waar Kim Kardashian bij zweert
Showbizz
  • Metro
  • BrunoPress, Instagram
  • YouTube