doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Monica Geuze over volgende stap in relatie: 'Ja, hij is gewoon altijd bij mij...'

De twee weten alleen nog niet wie waar naartoe gaat.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Monica Geuze

Monica Geuze is op dit moment dolgelukkig met haar nieuwe liefde Robbert. De twee zijn zelfs zo happy, dat er misschien al sprake is van samenwonen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Liefde

In de laatste aflevering van Like Monica is te zien hoe de vlogster samen met vriendin Kiana bespreekt hoe het nu tussen haar en Robbert gaat. "Hij heeft voor het eerst gezegd dat hij van mij houdt", vertelt Monica. 

Robbert laat weten dat hij het al een langere tijd dacht, maar nog niet wilde zeggen. "We zaten op het strand te eten met zijn tweeën en het was een superleuke setting. Toen dacht ik: ik zeg het gewoon."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Samenwonen

Wanneer Monica enkele dagen later samen met vriendin Lizzy onderweg is om de huisstijl van haar eigen cosmeticalijn te gaan bekijken, vraagt Lizzy of Monica en Robbert al gaan samenwonen. "Ja, hij is gewoon altijd bij mij…", reageert Monica.

Of Robbert ook echt zijn huis zal gaan opzeggen, weet Monica nog niet. "We hebben het daar nog niet echt over gehad." Ook denkt ze dat dit eerder andersom zal gaan zijn.

"We hebben het er altijd over dat we het heel chill vinden dat we altijd in Vinkeveen zitten. Maar ik denk dat ik eerder naar Amsterdam zou verhuizen, dan dat hij naar Vinkeveen zou komen", aldus Monica. 

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');