Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fabiënne over terugkeren in Casa Amor: ‘Ik had geen idee wat het plan was’

De bombshell blikt terug op haar bijzondere liefdesavontuur.

Fabienne

Fabiënne verbleef in de Love Island-villa én in Casa Amor. Inmiddels zit haar liefdesavontuur er echt op en blikt ze hierop terug in het Brabants Dagblad. De Love Island-ster onthult onder meer hoe het voor haar was om terug te keren in Casa Amor.

Casa Amor

Fabiënne moest de Love Island-villa vroegtijdig verlaten nadat Mattheüs ervoor koos om met Raphaella een koppel te vormen. Hoewel de Islanders dachten dat Fabiënne het vliegtuig naar Nederland zou pakken, bleek niets minder waar te zijn.

“Ik kreeg de vraag of ik terug wilde komen”, deelt Fabiënne. De krullenbol gaf aan dat ze dat wel wilde, maar had geen idee wat de bedoeling was. “Ik had geen idee wat het plan was, zat twee weken in een hotel. Zonder telefoon. Een paar dagen later hoorde ik over Casa Amor.”

Terugkomst

Fabiënne vormde in Casa Amor uiteindelijk geen koppel met Mattheüs, maar met Gianni.

“Met hem had ik een goede klik. We konden lachen om elkaar. Hij koos ervoor om mij mee te nemen naar de oude villa en hoewel ik dat heel leuk vond, hield ik ook in mijn achterhoofd dat hij terug naar Eilish zou gaan.”

Eenzaam

Hoewel Fabiënne een deel van de dames in de villa al kende, voelde ze zich eenzaam toen ze terugkeerde. “Bij terugkomst voelde ik me alleen. Ik had de andere deelnemers twee weken niet gezien. Met Joan was de klik direct terug, maar Raphaëlla zag mij nog steeds als een bedreiging. Met Imen voelde ik ook een spanning.”

Nu Fabiënne weer terug is op Nederlandse bodem wil ze weer fulltime gaan werken en wil ze gaan vloggen. “Maar eerst even bijkomen en alle afleveringen terugkijken.”

Misschien ook voor jou:
OMG! Holly Mae Brood en Viktor Verhulst confronteren Remco met vriendin in Nederland 

Showbizz
  • Brabants Dagblad
  • RTL