Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise schuift opnieuw aan tafel bij Jinek

Famke ging onlangs in gesprek met IC-voorzitter Diederik Gommers.

Famke Louise

Het vorige gesprek tussen Famke Louise en IC-voorzitter Diederik Gommers bij Jinek was er een voor in de boeken. Famke sprak zich uit tegen de coronamaatregelen – en daar vond heel Nederland wat van. Inmiddels heeft Famke een goed gesprek gehad met Gommers, en guess what: maandagavond gaan ze samen naar Jinek om hierover te praten.

Jinek

Famke deelde afgelopen woensdag een foto op Instagram met niemand minder dan Diederik, de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care. De twee werden het tijdens de talkshow niet eens met elkaar en besloten nogmaals in gesprek te gaan.

Diederik en Famke hebben bijgekletst en ongetwijfeld de verscherpte coronamaatregelen besproken. Onder het mom van ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’ schuiven zij maandagavond samen weer aan bij Jinek.

Dit bericht bekijken op Instagram

MR. GOMMERS 🚀

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Excuses

De zangeres deelde vorige week nog het bericht: “Samen krijgen wij de overheid onder controle. Ik doe niet meer mee. Free the people“, maar besloot dit later toch te verwijderen. Aan haar volgers liet Famke weten dat ze graag met een expert in gesprek wilde gaan.

"Ik ga even een stap achteruit doen, reflecteren en op zoek naar een bijzonder, inspirerend iemand die gespecialiseerd is in pandemieën om mij te leren over deze situatie. Ik hoop dat jullie mij de ruimte gunnen om te kunnen groeien. Ik wil mijn excuses aanbieden aan allen die zich gekwetst of verward hebben gevoeld en beloof beter mijn best te doen", schreef Famke in een nieuwe Insta-post.

Misschien ook voor jou:
Kim Feenstra neemt het op voor Famke Louise met pittig bericht op Instagram
Showbizz
  • Tips en Weetjes
  • BrunoPress