Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise breekt met management en biedt excuses aan

Ali B laat op Twitter weten dat hij niet langer het management van de zangeres doet.

Famke Louise

Famke Louise heeft de samenwerking met haar huidige management (SPEC) verbroken. Ali B, rapper en tevens eigenaar van het management, onthulde dit feitje gisteravond op Twitter.

Bericht

Ali B werd op Twitter als Famke's manager aangesproken op acties van de zangeres. Hierop reageerde Ali B al gauw: "Wij doen sinds deze week haar management niet meer. Dit is helemaal op haar eigen initiatief en ze wil zich hier niet in laten begeleiden."

Famke verbrak twee jaar geleden ook de samenwerking met haar toenmalige manager Bizzey. Kort daarna startte de samenwerking met Ali B.

Corona

Famke plaatste deze week een video op Instagram die voor flink wat ophef zorgde. De zangeres kondigde in haar video aan de coronamaatregelen te negeren en kreeg bakken kritiek over zich heen.

Aan tafel bij Jinek deed Famke vervolgens haar verhaal, maar dit deed meer kwaad dan goed voor de zangeres. Inmiddels staat Famke niet meer achter haar keuze en is de video van Instagram verwijderd. De zangeres plaatste een nieuwe foto en biedt hierbij haar excuses aan.

"Ik ga even een stap achteruit doen, reflecteren en op zoek naar een bijzonder, inspirerend iemand die gespecialiseerd is in pandemieën om mij te leren over deze situatie. Ik hoop dat jullie mij de ruimte gunnen om te kunnen groeien. Ik wil mijn excuses aanbieden aan allen die zich gekwetst of verward hebben gevoeld en beloof beter mijn best te doen."

Dit bericht bekijken op Instagram

Nadat ik het filmpje met de # maandag gepost had, ben ik de ochtend daarop overladen met telefoontjes. De mainstream media koos mij als potentieel aanspreekpunt en daar bovenop kwam ook een breuk met mijn management die vorige week plaatsvond. Al met al, niet mijn beste dag. Dit alles heeft geleid tot het feit dat ik alleen en onvoorbereid bij Jinek aan tafel schoof. Niemand heeft mij iets verplicht, maar toch dacht ik het verschil te kunnen maken. Dat te hebben gezegd realiseer ik me de ernst van ongefundeerde uitspraken doen. Gisteren aan tafel was ik zenuwachtig en heb ik niet mijn verhaal kunnen doen zoals ik dat graag wilde. Ik ben geen wetenschapper, arts, viroloog of politicus en dat heb ik ook nooit beweerd. Het is nooit mijn intentie geweest om mensen aan te sporen om laconiek om te gaan met de maatregelen die getroffen zijn rondom het Coranavirus. Ik heb respect voor alle zorgmedewerkers en ik heb begrip voor allen die hiermee geconfronteerd worden op dagelijkse basis. De bedoeling bij Jinek was om een ander perspectief te bieden en toch een beetje het tegengeluid te kunnen geven. Ik ben een doorzetter en wilde dus daad bij het woord stellen door mijzelf kenbaar te maken op tv, wat ik niet had kunnen voorzien was de totale stilte en gebrek aan support om mij heen. Alhoewel ik dit niet heel verrassend vind, had ik wederom de situatie iets beter kunnen inschatten. Ik ben geen slachtoffer en wil daarom ook nu mijn verantwoordelijkheid dragen. Ik kondig daarom aan dat ik die video weghaal omdat ik niet meer achter die boodschap sta. Ik ga even een stap achteruit doen, reflecteren en op zoek naar een bijzonder, inspirerend iemand die gespecialiseerd is in pandemieën om mij te educaten over deze situatie en wellicht met mij het podium wil delen. Ik hoop dat jullie mij de ruimte gunnen te kunnen groeien. Ik wil mijn excuses aanbieden aan allen die zich gekwetst of verward hebben gevoeld en beloof beter mijn best te doen. Veel liefs, Famke Louise

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Misschien ook voor jou:
Famke Louise reageert op ophef
Showbizz
  • Brunopress, Instagram