‘Dit zijn twee nieuwe verleiders van Temptation Island: Love or Leave’

Zouden deze mannen als ‘verleider’ meedoen aan het vernieuwde Temptation Island?

Langzaamaan wordt er steeds meer bekend over Temptation Island: Love or Leave. Zo konden we onlangs al een kijkje nemen in de luxe villa’s in het zonovergoten Italië. Enne, dat is nog niet alles. Het lijkt erop dat er twee ‘verleiders’ van het nieuwe seizoen zijn uitgelekt…

Singles

As usual weet Team Tempa als eerste wie er meedoen aan Temptation Island. Onlangs wist Team Tempa te melden dat de heren Dennis en Mike meedoen aan de vernieuwde variant van het programma.

Dennis is personal trainer en noemt zichzelf op Instagram Caramel Macchiato. Daarnaast is de hunk ook model en werkzaam als male entertainer – jawel, het lijkt erop dat we te maken hebben met een real life Magic Mike! Je vindt Dennis *HIER* op Instagram.

Over naar Mike! Grote kans dat deze ‘verleider’ je bekend voorkomt, want Mike blijkt een muzikaal talent te zijn. Zo deed hij een tijdje geleden mee aan Holland’s Got Talent. Je vindt Mike *HIER* op Instagram.

Temptation Island: Love or Leave

In de vernieuwde versie van Temptation Island is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. De stellen geven elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De koppels zijn als het ware weer ‘single’ als ze aan dit avontuur beginnen.

De stellen worden van elkaar gescheiden en besteden hun tijd dus in aparte villa’s in het zonovergoten Italië. Die tijd brengen ze dan weer door met andere vrijgezellen.

Temptation Island: Love or Leave staat vanaf november op Videoland. In totaal zijn er dertien afleveringen. Het programma gaat van start met twee afleveringen en daarna verschijnt er wekelijks één nieuwe aflevering op Videoland. We can’t wait!

Bron: Team Tempa | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws