Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bekijk hier vanavond live de Spring Summer 2021 fashionshow van Elisabetta Franchi

Je kunt de oogstrelende creaties van Elisabetta Franchi vanavond vanuit je luie stoel bekijken via een livestream.

Elisabetta Franchi

Milan Fashion Week is momenteel in volle gang. Door het coronavirus verloopt deze modeweek echter anders dan normaal, maar dat mag de pret niet drukken. Vele toonaangevende modehuizen showen gewoon hun Spring Summer 2021-collectie, alleen doen ze dat zowel op locatie als digitaal. Zo is de show van Elisabetta Franchi te bewonderen via een livestream die voor iedereen beschikbaar is. Yaaaasss!

Elisabetta Franchi

De vertoning van de prachtige jurken, oogstrelende bloezen en hebberig makende tops van Elisabetta Franchi tijdens Milan Fashion Week hoef je dit jaar heus niet te missen. Zo kun je thuis als het ware front row de creaties van de designer bewonderen. De show is via een livestream op haar website namelijk te bekijken.

Behind the scenes

Enne, dat is nog niet alles. Voorafgaand aan de show worden behind the scenes-beelden gedeeld van wat er allemaal komt kijken om een heuse modeshow op touw te zetten.

De behind the scenes-beelden worden om 17:05 uur uitgezonden via deze link.

De Spring/Summer 2021-show van Elisabetta Franchi begint om 17.30 uur en is hieronder te zien of kun je streamen via deze link. We can’t wait!

Misschien ook voor jou:
Prinsjesdag 2020: koningin Máxima weet alle ogen op zich te richten in prachtige outfit
Fashion
  • Elisabetta Franchi