Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dries Roelvink laat zich uit over ruzie tussen Dave en Donny

Volgens de vader van de mannen loopt de ruzie al een tijdje.

Dries Roelvink

De broertjes Roelvink hebben al enige tijd ruzie met elkaar. Vader Dries klapt nu uit de school over de onenigheid tussen Dave en Donny en onthult aan de Telegraaf dat er inderdaad sprake is van 'ruis op de lijn'.

Ruzie

"Deze week heb ik voorgesteld snel met z'n drieën te gaan lunchen. Daar staan ze allebei voor open. Bij die gelegenheid moet het hoge woord er maar uit. Het loopt al een tijdje", begint de volkszanger die verder niet inhoudelijk ingaat op de ruzie van zijn zoons.

Dries

De zanger gaf aan dat hij zich als vader in de eerste instantie buiten de ruzie wilde houden. "Eerst had ik iets van: ik laat ze maar even, dat lost zichzelf wel op. Je weet hoe dat gaat tussen broers. Er is altijd wel wat, maar het kan ook te lang gaan duren", gaat Dries verder.

"Maar ik weet één ding zeker: als het erop aankomt, dan zijn ze er altijd voor elkaar en dan zijn het echte broers", aldus Dries.

De manager van Dave laat weten dat het slechts om een 'knikje in de kabel' gaat, maar geeft toe dat het goed is dat ze met elkaar om de tafel gaan zitten. Donny gaf eerder al aan dat het niemand iets aangaat wat er speelt tussen hem en zijn broer.

Misschien ook voor jou:
Donny Roelvink doet boekje open over ruzie met broer Dave
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Brunopress