Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise bijzonder openhartig over eerste date met nieuwe lover

"Ik was echt zenuwachtig. Ik kende hem nog niet heel goed."

Famke Louise

In de eerste aflevering van MTV Up To Date, te zien op het YouTube-kanaal van MTV, praat Famke Louise met Rijk Hofman over de eerste date met haar huidige lover.

De date

"Op de eerste date gingen we sushi eten en een rondje lopen door Amsterdam. Het was met zonsondergang", begint Famke.

"Ik was echt zenuwachtig. Ik kende hem nog niet heel goed, maar had hem al wel gesproken via WhatsApp. Mijn nicht had me gebracht dus toen had ik nog even een luisterend oor, want ik ging om van de stress. Vooral omdat alles ook in het Engels moest. We kwamen tegelijk aan, maar ik hoopte eigenlijk dat hij later kwam, zodat ik nog even een shotje naar binnen kon gooien", gaat ze verder.

Vervolg

"Voordat ik een date heb, vind ik het altijd fijn om even lekker gedoucht te zijn en mijn haar even leuk te doen. Ik doe een simpel make-upje op, lekker basic. Ik vind het mooi als ik een beetje natuurlijk overkom."

Famke vertelt vervolgens dat ze in haar hele leven nog maar vier 'eerste dates' heeft gehad. "Ik ben best voorzichtig op een date. Ik wil niet iedereen zomaar toelaten dus ik date echt alleen maar met mensen die ik echt leuk vind."

Daarnaast geeft het model aan dat ze veel problemen heeft gehad met daten, omdat ze niemand leuk vond. "Ik wilde eerst even goed over mijn andere relatie heenkomen en toen kon ik me weer openstellen", aldus Famke.

Show

In MTV Up To Date trekken Famke en Rijk iedere week het land in om leuke date-plekken uit te testen. Daarnaast geven de twee handige tips en tricks op het gebied van daten.

Famke is alweer enkele maanden gelukkig met model en rapper Tre Samuels. Hij komt uit Australië, maar woont momenteel in Amsterdam.

Misschien ook voor jou:
Famke Louise treedt voor het eerst op zonder autotune
Showbizz
  • YouTube MTV
  • BSR