Wait, what: zo lang heeft Christine de tijd nodig om zich klaar te maken

OMG: betekent dit dat seizoen 4 én 5 van Selling Sunset in de maak zijn?

Een insider onthult dat Christine 'heeft getekend voor seizoen vijf'.
Selling Sunset

Enkele dagen geleden liet Christine Quinn op Twitter een hint vallen dat het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie Selling Sunset zo goed als bevestigd is. En nu lijkt niet alleen seizoen vier, maar ook seizoen vijf in de maak!

Seizoen vier

Makelaar Christine is onwijs geliefd in Selling Sunset en gaf enkele dagen geleden antwoord op een brandende vraag van een fan. De fan vroeg wanneer de show weer terugkomt en Christine onthulde dat ze volgend jaar op dezelfde tijd weer bij elkaar komen. Het lijkt er dus op dat Netflix officieel groen licht heeft gegeven voor een vierde seizoen, maar hier blijft het naar verluidt niet bij!

Seizoen vijf

Ready? Naast het vierde seizoen komt er ook een vijfde seizoen van de serie! De blondine bracht onlangs een bezoekje aan de oprichters van het sieradenmerk Vedder & Vedder en werd tijdens het koffiedrinken met de founding ladies ietwat 'loslippig'. Zo vertelt founder Anne Vedder dat de blondine tijdens het koffietje afgelopen dinsdag verklapte dat ze ook heeft gesigned voor seizoen vijf. Say what?!

In Selling Sunset draait het allemaal om The Oppenheim Group, waar Maya, Amanza, Mary, Christine, Davina, Heather, Chrishell en hun bazen, de tweeling Jason en Brett Openheim, iedere dag in de weer zijn met het verkopen van extravagante villa’s in Hollywood.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f976aa4e7d7c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });