Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jessica Mulroney doet boekje open over waarom ze díe foto van bestie Meghan Markle verwijderde

De (voormalig) beste vriendin had naar eigen zeggen een goede reden.

Meghan Markle

Meghan Markle is al jaren bevriend met Jessica Mulroney. Op 27 augustus plaatste Jessica een throwback-foto van Meghan tijdens haar bruiloft. De styliste had de foto echter vrij snel verwijderd en deze actie riep veel vragen op. Nu onthult ze eindelijk waarom ze dit deed!

Foto

"Mensen vragen vaak waarom ik bepaalde foto's verwijder. De hoeveelheid haat die ik de afgelopen drie jaar heb gehad... Ik ben er klaar mee om daarnaar te kijken. Wees aardig, wees genadig. We zijn volwassenen... Stop met je te gedragen als tieners. Echte vrouwen halen andere vrouwen niet naar beneden", reageerde Jessica in haar Instagram Stories.

Op de foto was de voormalig hertogin van Sussex samen met Jessica’s zoontje te zien. De kleine jongen hield de sleep van Meghans jurk vast.

Uitleg

Jessica kwam onlangs onder vuur te liggen, omdat ze zich niet openlijk uit zou spreken tegen racisme. Iets wat Meghan niet in de koude kleren ging zitten. Eerder dit jaar was Jessica namelijk betrokken bij een geschil met influencer Sasha Exeter, die haar beschuldigde van ‘bedreiging van haar levensonderhoud’ en ‘aanstoot nemen’ bij een BLM-video.

Volgens een insider was Meghan not amused met Jessica’s acties. "Ze zegt dat Jessica absoluut geen racist is, maar vindt de manier waarop ze gehandeld heeft hartverscheurend." Een andere source vertelde Us Weekly dat dit de spreekwoordelijke druppel zou zijn die de emmer deed overlopen. "Meghan beschouwt hun vriendschap nu als verleden tijd."

Media speculeerden na het offline halen van de foto dat Meghan of team Sussex aan Jessica vroeg om de foto van Instagram af te halen. Dit omdat Meghan wat meer afstand van haar beste vriendin zou willen nemen na bovenstaande actie, maar nu blijkt dat ze toch echt de foto heeft verwijderd om een hele andere reden.

Meghan heeft (nog) niet gereageerd op de actie en uitleg.

Misschien ook voor jou:
Oh oh: is de vriendschap tussen Meghan Markle en bff Jessica Mulroney voorbij?
Showbizz
  • Marie Claire
  • Brunopress