Winning Wednesday: 3x Vegan & Natural Body Care-verzorgingspakket van & Other Stories t.w.v. €51

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3 verzorgingspakketten van de Vegan & Natural Body Care-lijn van & Other Stories t.w.v. €51 weg.

Vegan & Natural Body Care

& Other Stories lanceerde 1 september hun spiksplinternieuwe Vegan & Natural Body Care-lijn. Deze lijn bestaat uit maar liefst negen verschillende producten in drie verschillende geuren. Alle producten zijn ontwikkeld met zorgvuldig uitgekozen natuurlijke ingrediënten en de items zijn ook nog eens verpakt in flessen die gemaakt worden van gerecycled PCR-plastic. Enne, dat is nog niet alles want de lijn is ook nog eens geregistreerd door de Vegan Society – de oudste, authentieke veganistische organisatie ter wereld. Sounds good!

Assortiment

Het beautyteam van & Other Stories ontwikkelde het nieuwe assortiment lichaamsverzorging in het Stockholm Atelier in Zweden. Daar creëerden de experts de minimalistische, maar toch kenmerkende geuren: Humlegården, Lärkstaden en Fjäderholmarna.

Wonen op een plek met vier seizoenen heeft de beautyexperts van het Stockholm Atelier alles geleerd over de lichaamsverzorging tijdens strenge, droge winters en langdurige, zonnige zomers. Het Vegan & Natural Body Care-assortiment weerspiegelt dan ook de behoeften die we deze seizoenen zo nodig hebben in negen verschillende producten. Denk aan verwennende reinigingsmiddelen, vernieuwende scrubs en rijke vochtinbrengende crèmes, waarvan de basis is samengesteld met twee hoogwaardige ingrediënten: katoenzaad en haver.

Het Vegan & Natural Body Care-assortiment bestaat uit verschillende producten als een Body Wash, Body Lotion, Body Oil, Body Scrub, Handcrème, Shower Oil en Lipbalm.

Win, win, win!

Wil je jezelf goed verzorgen en jezelf ook meteen in de watten leggen met mooie beautyproducten? Dan mogen de producten van de Vegan & Natural Body Care-lijn van & Other Stories niet ontbreken in je stash. En guess what, Grazia mag 3x een mooi verzorgingspakket van de Vegan & Natural Body Care-lijn weggeven. Woohoo!

Het pakket bestaat uit de Lärkstaden Hand Cream van 30 milliliter, de Fjäderholmarna Lip Balm, de Fjäderholmarna Hand Wash, de Humlegården Shower Oil en de Humlegården Body Lotion t.w.v. €51! Wil jij kans maken op dit mooie pakket? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de lucky winners*.

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x Vegan & Natural Body Care-verzorgingspakket van & Other Stories t.w.v. €51″ description=”It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3 verzorgingspakketten van de Vegan & Natural Body Care-lijn van & Other Stories t.w.v. €51 weg. ” questions=”%5B%5D” ended_at=”29-9-2020″ terms=””]

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 29 september. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Beeld: & Other Stories

Laatste nieuws