doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Say what?! Vanaf deze site kun je gratis Netflix-series kijken

Selling Sunset's Christine onthult wanneer seizoen 4 komt

Waaahh! Christine geeft antwoord op de brandende vraag.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Selling Sunsets Christine onthult wanneer seizoen 4 komt

Yay! Goed nieuws voor alle fans van Selling Sunset. Christine Quinn liet op Twitter een hint vallen dat het vierde seizoen van de populaire Netflix-serie vrijwel is bevestigd.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Hint

We zijn allemaal fan van makelaar Christine. De Netflix-ster kreeg daarom ook de brandende vraag van een fan wanneer Selling Sunset terugkomt, want ze mist Christine. "Ik mis jou ook! We zullen volgend jaar op dezelfde tijd weer bij elkaar komen!", antwoordde de blondine. Het lijkt erop dat Netflix dus groen licht heeft gegeven voor een vierde seizoen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Vertraagd

Het derde seizoen verscheen afgelopen jaar op 7 augustus. Dat zou betekenen dat fans nog bijna een jaar lang moeten wachten op nieuwe afleveringen van de hit-serie.

Door de coronacrisis zijn alle opnames vertraagd. Maker van de serie, Adam DiVello, liet via Radio Times weten: "We hebben een heel kleine crew op deze show, geloof het of niet. Het zijn meestal minder dan veertig mensen, dus ik denk niet dat we een probleem zullen hebben met sociale afstand of twee meter bij elkaar vandaan blijven."

Fans hebben in ieder geval goede hoop gekregen voor het volgende seizoen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');