Volgers maken zich zorgen om afgevallen Patty Brard

Zo ziet Tara Reid er nu uit

De actrice straalt als nooit te voren op Instagram!
Zo ziet Tara Reid er nu uit

Tara Reid verwierf faam door de American Pie-films. Na deze filmreeks bleef Tara als actrice aan het werk, maar ze deed het wel even wat rustiger aan. Fans maakten zich zorgen over het, volgens hen, dunne lichaam van de actrice. Tara beet vervolgens van zich af en liet weten dat het eenmaal haar bouw is.

Skinny-shaming

Vier jaar geleden vertelde de actrice in een exclusief interview met E! Online dat ze lange tijd ge-skinny shamed werd. Ze liet weten dat mensen haar eng dun vonden. Zelf beweert ze dat dit haar bouw is en dat de berichten dan ook erg pijnlijk zijn. "Iedereen die mij kent, weet dat ik meer eet dan wie dan ook. Dit is gewoon mijn figuur."

Complimenten

"Ik heb geen anorexia, ik ben nooit anorectisch geweest en ik heb überhaupt geen eetstoornis... Ik ben gewoon dun. Mensen met overgewicht vallen we toch ook niet continu aan?", vertelde ze destijds aan Daily Mail. Toch maakten fans zich lange tijd nog zorgen om de blondine. De reacties onder haar foto's waren ook niet mals. Gelukkig krijgt Tara deze dagen een stuk meer complimenten van haar fans.

Ook heeft Tara een volle agenda. Zo is de actrice binnenkort in de film Mummy Dearest te zien en heeft ze tig filmprojecten op de planning staan.

Benieuwd hoe ze eruitziet? Bekijk de foto's hieronder.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f741d0430c98', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });