Kim Kötter ontdekte zwangerschap op een bijzondere manier

Bezorgde Kim Kötter: ‘Ik heb de baby al een tijdje niet gevoeld’

De voormalig Miss Nederland maakt zich zorgen over haar kindje.
Kim Kotter

Kim Kötter en haar grote liefde Jaap Reesema maakten onlangs het leuke nieuws bekend dat ze hun derde kindje verwachten. De voormalig Miss Nederland deelt in haar nieuwste volg dat ze zich onlangs zorgen maakte over haar baby.

Bezoek verloskundige

In Kims nieuwste vlog is te zien dat ze een bezoekje brengt aan de verloskundige. Ze vertelt onder meer dat ze zich zorgen maakt om haar derde kindje.

“Ik heb de baby nu al een tijdje niet gevoeld. Ik vind het stiekem dus wel een beetje spannend. Natuurlijk is het ook niet normaal dat je hem zo vaak al voelt, maar toch word je er een beetje onzeker van.”

De blondine vervolgt dat ze dan ook slecht heeft geslapen. “Ik hoop dat het goed gaat met de baby. Ik vind dat de buik nu ook constant blijft qua hoe dik die is. Daar word ik dan een beetje zenuwachtig van. Ik hoop dat het gewoon allemaal goed gaat.”

Goed nieuws

Kim bleek zich zorgen te maken om niks. “Ik was heel gespannen, zoals jullie wel begrepen, maar het hartje klopte als een gek.”

De voormalig Miss Nederland moet er echter wel op letten dat haar bloeddruk op peil blijft, die is momenteel erg laag. Ook komt ze erachter dat ze een ijzer- en vitamine D-tekort heeft. Om de nodige vitamine D binnen te krijgen, zit ze nu extra veel in de zon. Wel nadat ze zich uiteraard heeft ingesmeerd met zonnebrandcrème.

Bekijk de vlog van Kim hieronder.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f742a5c7db60', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });