Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: zo ziet Bailey uit The Sisterhood of the Traveling Pants er nu uit

En blijkbaar is er een derde deel van The Sisterhood of the Traveling Pants in de maak!

Bailey uit The Sisterhood of the Traveling Pants

Ken je de iconische film The Sisterhood of the Traveling Pants nog? Deze dramafilm kwam in 2005 uit en was razend populair. De succesvolle actrices Blake Lively, Alexis Bledel, America Ferrera en Amber Tamblyn speelden de hoofdrollen van de vier hartsvriendinnen. Ook actrice Jenna Boyd, die de rol van Bailey vertolkte, maakte haar opwachting in de film. En zo ziet zij er anno 2020 uit!

Bailey

Het was vooral Bailey die veel mensen emotioneerde in de film. Ze had leukemie en kwam in het eerste deel van The Sisterhood of the Traveling Pants-reeks te overlijden. Vooral de videoboodschap die ze achterliet voor haar vriendinnetje Tibby maakte vele kijkers aan het huilen. Jenna was nog maar twaalf jaar oud toen ze de rol van Bailey vertolkte.

De film

Kleine meisjes worden groot en the same goes for Jenna. De blondine is inmiddels 27 jaar oud en acteert nog steeds. Ze heeft onder andere een rol in de populaire Netflix-serie Atypical te pakken!

The Sisterhood of the Traveling Pants gaat over vier vriendinnen die in een kledingwinkel allemaal verliefd worden op dezelfde spijkerbroek. Ondanks hun verschillende posturen blijken ze de broek allemaal te passen en om de beurt dragen ze de jeans, die ze per post naar elkaar sturen. De kijker volgt de reizende broek inclusief verhaallijnen gedurende film. The Sisterhood of the Traveling Pants kent twee delen, maar naar verluidt is het derde deel in de maak.

Dit bericht bekijken op Instagram

🤍🤍🤍

Een bericht gedeeld door Jenna Boyd (@jennamboyd) op

Misschien ook voor jou:
Zien: zo zien de mean girls van 13 Going on 30 er nu uit
Lifestyle
  • The Sisterhood of the Traveling Pants