doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Selling Sunsets Amanza neemt het op voor Davina

Selling Sunset's Davina onthult waarom ze het opnam voor Chrishells ex-man

De brunette zegt dat ze juist een neutraal standpunt innam.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Selling Sunsets Davina

In seizoen drie van Selling Sunset draait het vooral om de dramatische scheiding tussen Chrishell Stause en Justin Hartley. Veel fans vroegen zich af waarom Davina Portratz het voor Justin opnam en nu onthult ze eindelijk waarom ze dit deed.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Davina

"Ik nam echt een neutraal standpunt in, dat was mijn gedachte. Ik verdedig Justin op geen enkele manier en ik steun Chrishell absoluut. Ik heb geen idee wat er gebeurd is. Ik denk dat ik verkeerd begrepen werd", vertelt Davina in een interview met Variety. Ook legt ze uit dat de aflevering zo is gemonteerd dat het gesprek een extra dramatisch effect heeft gehad.

Bruiloft

Davina vertelde op Christine Quinns bruiloft dat er 'altijd twee kanten van een verhaal zijn', nadat Chrishell gedumpt werd via een sms. Dit kwam niet goed over bij de dames van de Oppenheim Group. Zij vonden het juist onwijs knap dat Chrishell, ondanks dat ze heart broken was, toch besloot de bruiloft van Christine bij te wonen. Toen Chrishell Davina's opmerking hoorde, stormde ze naar buiten.

Davina kreeg vervolgens van flink wat kijkers kritiek om haar harde – en vooral bitchy reactie op deze gebeurtenis. Fanatiek Selling Sunset-kijkers weten dat Davina regelmatig wordt bestempeld als onaardig of bitchy, echter tot grote frustratie van Davina herself.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');