Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kris Jenner openhartig over einde KUWTK: 'Ze is niet gestopt met huilen'

En volgens de momager heeft déze Kardashian-Jenner telg het extra zwaar met de stop.

Kris Jenner

Keeping Up with the Kardashians-fans zijn nog aan het bijkomen van het nieuws dat de show na veertien jaar stopt. Momager Kris Jenner spreekt zich uit over het einde van het programma en vertelt dat één dochter in het bijzonder het er erg moeilijk mee heeft. En nee, dit is niet Kim.

Khloé

Khloé Kardashian heeft het erg moeilijk mee dat KUWTK stopt. "We hebben het de crew gisteren verteld en dat was natuurlijk heel emotioneel, maar Khloé heeft het er echt het moeilijkste mee. Ze is niet gestopt met huilen sinds we het nieuws bekendmaakten. Ze is er zo lief en emotioneel over", vertelt Kris.

Momanger

Volgens Kris voelt de familie zich dankbaar voor alle momenten die ze in de serie hebben meegemaakt. "Ik werd vanochtend wakker en was om vijf uur in de sportschool met Kim en Khloé en we zaten daar maar en zeiden: 'Wow, wat was dit een avontuur'", gaat Kris verder. Na twintig seizoenen komt er volgend jaar een einde aan KUWTK.

Een insider gaf eerder al aan dat er geen specifieke reden is voor de stop en nu zegt ook de moeder des huizes dit. "Het is gewoon het goede moment. Het getal twintig klonk, voordat 2020 begon, als een mooi getal om te stoppen. Het is voor ons allemaal een goed moment om te kijken waar we staan en het iets rustiger aan te doen. Niet op professioneel gebied, maar wel om te kijken wat de volgende stappen zijn", aldus de iconic momager.

Misschien ook voor jou:
Hilarisch: Twitter gaat los met memes na nieuws dat KUWTK stopt
Showbizz
  • Glamour
  • Brunopress