Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kim Feenstra is woedend en uit haar frustraties op Instagram

Het model maakt zich grote zorgen. 'Hoe lossen jullie dat probleem weer op?'

kim feenstra

Kim Feenstra is not amused! Het topmodel spreekt haar ongenoegen uit over het CDA, omdat zij een verbod op betaalde sex willen. Op Instagram laat ze van zich horen.

Sexindustrie

Volgens het CDA is betaalde sex niet meer van deze tijd en moet volgens kamerlid Anne Kuik strafbaar worden. En hoewel Kim het er zeker mee eens is dat er meer toezicht op de sexindustrie gehouden moet worden, laat Kim via Instagram Stories weten enorm veel vraagtekens te hebben.

"Verbod op betaald sex. En dan denken jullie dat er door dat verbod niet nog meer verkrachtingen plaats zullen vinden? Hoe lossen jullie dat probleem weer op?", vraagt ze zich af in haar eerste bericht. "Of laten jullie BOA's dan echt hun werk doen en in plaats van die belachelijke boetes uit te delen, zorgen voor echt meer veiligheid op straat?", luidt de volgende story.

Huilen met de pet op

Volgens de mommy to be is dit dan ook typisch een gevalletje 'huilen met de pet op'. "Alsof er met een verbod op betaalde sex niet alles achter gesloten deuren gaat plaatsvinden, waarbij je dus HELEMAAL NIKS meer kunt monitoren en je de sex uitbuiters juist de vrije hand geeft", aldus Kim.

Anne Kuik liet in het NOS Radio 1 Journaal weten dat er volgens haar bij betaalde sex sprake is van ongelijkheid. Ook is ze van mening dat de vrouw bij prostitutie wordt afgekocht door de koper. "De vrouw wil in eerste instantie geen seks met degene die het vraagt, maar door het aanbod van geld verandert de nee in een ja. Niet alles is te koop."

Misschien ook voor jou:
Kim Feenstra showt groeiende babybump
Showbizz
  • NOS
  • Brunopress