Volgers Kim Feenstra in de ban van mysterieuze post

Hmm...
Volgers Kim Feenstra in de ban van mysterieuze post

Kim Feenstra heeft haar volgers enorm nieuwsgierig gemaakt, nadat ze gisteren een mysterieus bericht plaatste op Instagram.

Geweldig nieuws

"Omdat ik geweldig nieuws heb gekregen vandaag. Ik kan niet wachten om dit met jullie allemaal te delen. Geef me alleen wat meer tijd. Fijn weekend!", schrijft Kim bij een foto van zichzelf op het strand.

Lees ook: Exclusief! Kim Feenstra: 'Je hoeft je niet te schamen als zwanger worden niet vanzelf gaat'

Speculaties

Wat dat geweldige nieuws precies is weten we dus nog niet, maar volgers van Kim speculeren er flink op los. Zo reageren een aantal volgers bijvoorbeeld met de vraag of Kim misschien zwanger is. Al zijn er ook een aantal volgers die het niet met die uitspraken eens zijn.

Reacties

"Wat nou als het geen babynieuws is? Is toch niet zo fijn om dan zo'n comment te lezen", reageert een volger bijvoorbeeld onder de foto.

Wendy van Dijk is vooral heel benieuwd naar het geweldige nieuws. "Ja. Daar ben ik dus ZO NIET goed in… zeg het!!!! Kan je niet maken!", reageert de presentatrice. We zullen dus nog even moeten wachten totdat Kim het werkelijke nieuws bekend maakt. Spannend!

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9721943551d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });