Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sneak peek: dít is de trailer van Netflix' The Haunting of Bly Manor

Het tweede seizoen van de Haunting-horrorserie is opnieuw mega spannend.

The Haunting of Bly Manor

Liefhebbers van een goede portie horror mogen hun hart ophalen. Netflix' populaire horrorserie The Haunting of Hill House krijgt een vervolg en Netflix onthult ein-de-lijk de trailer.

The Haunting of Bly Manor

The Haunting of Bly Manor is het spannende vervolg op de Haunting-horrorserie op Netflix. Een paar dagen geleden werden de eerste foto's gedeeld en nu is ook eindelijk de trailer te bekijken. Geloof ons: het is mega spannend.

De trailer laat de eerste bewegende beelden zien uit het tweede deel van de horrorserie. Dit tweede deel fungeert niet als opvolger, maar laat een compleet nieuw verhaal zien.

Opvolger

Het verhaal gaat over een jonge nanny die door een man wordt ingehuurd om voor zijn nichtje en neefje te zorgen. Zij wonen in een oud familielandhuis. Op deze locatie blijkt de nanny echter spoken te zien...

In The Haunting of Bly Manor zien we ditmaal een compleet andere cast. Wel is de horrorserie opnieuw gemaakt door regisseur Mike Flanagan en producer Trevor Macy.

In het eerste deel van de Haunting-series speelde Michiel Huisman een van de hoofdrollen. Slecht nieuws voor alle Huisman-lovers, want in dit seizoen zien we de handsome acteur niet terug.

De spannende Netflix-serie is vanaf 9 oktober te zien.

Misschien ook voor jou:
De must-see romcom die binnenkort op Netflix verschijnt
Lifestyle
  • Netflix
  • YouTube