Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Gigi Hadid deelt nieuwe foto's van baby belly 

Het topmodel deelt ook hoe lang ze nu precies zwanger is.

Gigi Hadid

Gigi Hadid hield haar hele zwangerschap haar baby bump een beetje voor zichzelf, maar maakte daar vorige week verandering in. Het topmodel lijkt de smaak te pakken te hebben en deelt nu opnieuw foto’s van haar baby belly. De mommy to be onthult bovendien hoe lang ze al zwanger is.

Surprise!

Momager Yolanda Hadid maakte eind april bekend dat Gigi zwanger is van haar eerste kindje met Zayn Malik. Dit deed ze nadat friends & family iets te loslippig waren tegenover de pers.

“Ik ben nog steeds een beetje in shock dat ons kleine geheimpje aan de media is gelekt. Uiteraard zijn we superblij. Ik kijk ernaar uit om oma te worden in september. In het bijzonder, omdat ik nog niet zolang geleden mijn moeder heb verloren.” Wanneer het model precies is uitgerekend, liet Yolanda niet weten.

Fotoshoot

Onlangs stond Gigi opnieuw voor de camera. Het model besloot gisteren foto’s te delen van de shoot. De foto’s waren eind juli geschoten. De mommy to be laat weten dat ze tijdens deze shoot 33 weken zwanger was.

Dat zou betekenen dat het model inmiddels 38 weken in verwachting is. En aangezien er meestal wordt uitgegaan van een 40 weken zwangerschap, zou dat betekenen dat Gigi over twee weken is uitgerekend.

Zwangerschapskwaaltjes

Gigi sprak eerder al openhartig over haar zwangerschapskwaaltjes met Jimmy Fallon. Zo vertelt ze dat ze erg emotioneel kan zijn, zoals op haar verjaardag in april.

“Toen ik erachter kwam dat mijn verjaardagstaart gebakken was door Buddy van Cake Boss bleef ik maar huilen. Iedere vijf minuten dacht ik er weer aan en ging ik huilen.”

Enne, zwangerschapscravings zijn het model ook niet onbekend. Zo deelde de mommy to be dat ze zich maar moeilijk kan inhouden en het liefst de hele dag bagels eet.

Dit bericht bekijken op Instagram

33 weeks ♡

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Dit bericht bekijken op Instagram

making-of :)

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Dit bericht bekijken op Instagram

a few more from 7.26 🧚

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Misschien ook voor jou:
Gigi Hadid deelt prachtige foto's van babybuik
Showbizz
  • Just Jared
  • BrunoPress, Instagram