Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Gigi Hadid showt voor het eerst haar baby bump

Wauw!

Zien: Gigi Hadid showt voor het eerst haar baby bump

Drie maanden geleden kwam het grote nieuws naar buiten dat Gigi Hadid samen met vriendlief Zayn Malik in verwachting is van haar eerste kindje. Het model hield zich vanaf dat moment erg stil, maar nu deelt ze dan toch een video van haar baby bump.

Zwangerschap

Gigi ging gisteravond live op Instagram met haar followers. Hier kreeg ze onder andere de vraag kreeg of ze haar buik verborgen houdt onder haar kledingstukken. Het model reageerde daarop met het feit dat ze vaak te horen krijgt er niet zwanger uit te zien door de kleding die ze draagt.

"Maar dat komt omdat ik er van de voorkant nog best wel hetzelfde uitzie. Bekijk je me echter van de zijkant, dan zie je dit", vertelt ze terwijl ze haar prachtige buik laat zien. "Dat ziet er heel anders uit, niet waar?", vertelt Gigi.

Lees ook: Gigi Hadid vertelt geheim achter verborgen houden baby bump

Vader

Afgelopen weekend deelde de vader van Gigi, Mohamed Hadid, ook een foto van zijn zwangere dochter. "Mijn mooie familie onder de wilg", schreef Mohamed bij een foto van een familiepicknick.

Op de foto zijn Gigi, Bella Hadid, Anwar Hadid, Dua Lipa en vriendin Leah McCarthy te zien. Opvallend is dat Mohamed een fee-emoji over Gigi's baby bump heeft geplaatst.

Het model laat in haar video weten dat ze niks van haar zwangerschap probeert te verbergen, maar pas iets laat zien als ze daar zelf klaar voor is.

"Ik ben ontzettend gelukkig en trots om dit mee te mogen maken en dat met mijn familie en vrienden te delen. Als ik dat met anderen wil delen, dan merken jullie dat vanzelf wel", aldus Gigi.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: Instagram, BSR