Love Islands Victoria klapt uit de school: 'Het was best wel afzien af en toe'

Victoria klapt uit de school
Love Islands Victoria klapt uit de school: 'Het was best wel afzien af en toe'

Victoria Vermeer sloot haar Love Island avontuur een halfjaar geleden af met Ziggy waar ze nu nog steeds een gelukkig koppel mee is. De blondine klapt in een nieuwe YouTube-video uit de school en vertelt dat heus niet altijd leuk was op de set.

Feestjes

Voor Victoria was Love Island een mooie ervaring waar ze veel vriendschappen en vooral een leuke vriend aan heeft overgehouden, maar er waren volgens haar ook dingen die je als kijker niet zag. Zo waren de feestjes niet zo leuk als het op tv leek.

"Ik denk dat het leuker was geweest als er iets van alcohol in het spel was, maar het draait niet om drank en feesten", vertelt ze. Volgens de blondine waren de feestjes ook erg uitgedacht. "De muziek ging heel eventjes aan en we kregen dan één drankje. Nadat de crew weg was, mochten we ook niet meer verder feesten. Het was daardoor best wel afzien af en toe."

Lees ook: Ook dit Love Island-koppel is uit elkaar

Enige koppel

Victoria laat ook weten dat ze niet zomaar mochten eten. Dat werd allemaal bepaald door de crew. "We kregen echt momenten van dan mag je eten en dan mag je een tussendoortje nemen. Of het moest echt buiten beeld."

Het Love Island avontuur ging voor Victoria niet altijd over rozen, maar ze heeft daar wel haar grote liefde Ziggy leren kennen. Victoria en Ziggy zijn het enige stel van het tweede seizoen dat nog steeds bij elkaar is.

Lees ook: Goed nieuws voor Love Island fans

Toekomst

De blondine sprak eerder op haar YouTube-kanaal al over het mogelijk intrekken bij haar vriend. "Samenwonen zou makkelijk kunnen. Het is ook niet dat we elkaar snel beu zijn, of veel ruzie maken. Eigenlijk nooit. Alleen nu is het ook wel fijn om met vriendinnen samen te wonen", vertelde Victoria toen.

Ook trouwen bleef niet onbesproken in de video. "Ik hoef het niet overdreven met duiven en een grote jurk", vertelt ze. "Maar dat iemand op zijn knieën gaat, een mooie jurk en een feestje met vrienden. Dat vind ik stiekem toch wel leuk. De relatie met Ziggy is de eerste waar ik me echt goed voel. Ik durf gewoon eerlijk te zijn als ik iets niet leuk vind", aldus de blondine.

Bekijk hieronder de YouTube-video van Victoria.

Bron&Beeld: YouTube, Love Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cc5246b30d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });