Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Woohooo: Love Island-makers komen met gloednieuw concept

Deze keer pakken de makers van de realityserie het nét even anders aan.

Love Island

Yesssss, ondanks de coronaperiode hebben de makers van Love Island niet stil gezeten. Er komt namelijk een gloednieuwe datingshow aan. En we moeten toegeven: het klinkt nu al fantastisch.

The Cabin

De makers van het populaire datingprogramma kiezen er ditmaal voor om een heuse wintereditie op te nemen. Onder de naam The Cabin gaan de kandidaten – hoe kan het ook anders – op zoek naar liefde. Dit doen zij door samen een aantal dagen in een heuse cabin door te brengen.

Je begrijpt het goed: de deelnemers gaan tijdens hun eerste date al samenwonen en leren elkaar vervolgens kennen. Hoe dat precies uit pakt? Daar zijn wij ook benieuwd naar.

Luxe woning

Waar de Islanders normaal gesproken vertoeven in een luxe villa, worden de kandidaten ditmaal in een blokhut geplaatst. Gelukkig is dit niet zomaar een blokhut. De ruimte is ontzettend luxe, voorzien van een hot tub en bevindt zich op het prachtige Britse platteland.

Het doel van het programma is dan ook om de technologie achterwege te laten. De deelnemers kunnen zich bij deze datingshow niet focussen op social media. Oftewel: back to basics en veel tijd om elkaar te leren kennen.

Volgens de makers beginnen de opnames van het programma in de komende maanden en kunnen we de de uitzendingen in het begin van 2021 verwachten. We can't wait!

Misschien ook voor jou:
Voormalig Love Island-kandidaat Lotte klapt uit de school
Showbizz
  • Glamour UK
  • Love Island