Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Out & About: Cultuur, lifestyle, uitgaan

Nog geen plannen? Kijk dan snel hier voor de leukste activiteiten!

bar rouge amsterdam

Nog niks gepland deze week, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of filmtip.

Geniet van de Asian fusion gerechten in Parijse sferen bij Bar Rouge

Ben je gek op de Aziatische keuken én de zwoele sferen van de avonden slash nachten in Parijs? Dan ben je bij Bar Rouge, gevestigd aan de Amsterdamse Singel in de bel-etage van de welbekende Supperclub, bij het juiste adres. Van cocktails aan de bar en een compleet diner met Asian fusion gerechten in het restaurant tot shows met een sensuele vibe en nachtvlinders die een dansje wagen in de club: Bar Rouge biedt een compleet avondje uit.

Geniet bijvoorbeeld van onder andere sushi rolls, dim sum en Asian platters, die zowel warm als koud te bestellen zijn, die getalenteerde chefkoks je voorschotelen, terwijl een dj zorgt voor een zwoel en broeierig sfeertje, zoals je die ook in Parijs kunt beleven. Kortom: Bar Rouge biedt de ultieme all-in experience waar je na je diner gewoon kunt blijven hangen om vervolgens tot in de late uurtjes te genieten van de Franse bohemian sfeer.

Waar: Singel 460 te Amsterdam
Wanneer:
Donderdag t/m zaterdag van 18.00 uur - 05.00 uur, zondag van 18.00 uur -04.00 uur

www.barrouge.nl

Nieuwe pop-up restaurants bij Carré Terras op de Amstel

Vanaf donderdag 27 augustus tot en met zondag 27 september strijken er weer een aantal toonaangevende Amsterdamse restaurants neer op het tijdelijke terras van Koninklijk Theater Carré op de Amstel. Bord’Eau, GUTS, Binnenvisser en Breda serveren een speciaal samengesteld driegangenmenu (met vegetarisch alternatief) tijdens hun eigen pop-up weekend. Vanuit de restaurants wordt ook een uitgebreid wijnmenu aangeboden.

Waar: Amstel 115 - 125, Amsterdam

Wanneer:
-
27 t/m 30 augustus: Restaurant GUTS
- 3 t/m 6 september: Restaurant Bord’Eau
- 10 t/m 13 en 17 t/m 20 september: Café Binnenvisser
- 24 t/m 27 september: Restaurant Breda


PRESCRIPTION™ presenteert hèt beauty salon-concept van de toekomst

De founders van SOAP lanceren een nieuw innovatief beautyconcept, genaamd prescription: tailor-made service en smart facials. Vanaf nu beschikbaar bij verschillende salons en via de website van SOAP TREATMENT STORE.

De revolutionaire prescription™ treatment is gebaseerd op het mixen & matchen van hoog gedoseerde werkstoffen die precies zijn afgestemd op de behoeftes van jouw huid, also known as de ‘smart facial’. Hoe dat werkt? Je ontvangt de online smart salon quiz en bij aankomst in de salon ontvang je een personalized facial en een personalized voorschrift voor thuis: huidverbetering tot the max, dus! Sounds good!

Van expeditie tot bioscoop: ROEF toont de ruimte op het dak

Kun jij ook zo genieten van het daklandschap? Dan ben je bij ROEF aan het juiste adres. Het eerste weekend van september verzorgt ROEF een verrassend programma op de mooiste daken van Amsterdam. Het weekend staat geheel in het teken van het Amsterdamse daklandschap.

Ook dit jaar neemt ROEF bezoekers mee de hoogte in voor een prikkelend programma: van Rooftop Roulette tot dakbioscoop en van talkshow tot yoga op 100 meter hoogte. ROEF vraagt aandacht voor onbenutte ruimte met grote duurzame kansen en zorgt ervoor dat Amsterdammers, juist nu, de ruimte boven de stad gaan ervaren. Tickets zijn te koop via *DEZE* link.

Wanneer: 4 t/m 6 september

UNXPCTD - het pop-up podium in Westergas in Amsterdam

Festivals zijn uitgesteld en vele kunstpodia zijn dicht. Luckily biedt UNXPCTD een alternatief. Op donderdag 3 september opent UNXPCTED haar deuren in de Zuiveringshal West van de Westergas in Amsterdam. In de maand september kunnen bezoekers hier terecht voor een borrel, eten van verschillende foodtrucks en kunnen bezoekers genieten van wissellende performances, acts en workshops. Zo kun je onder andere genieten van dans-, cabaret-, en toneelvoorstellingen én van optredens van bands. In het weekend zijn er ook nog eens speciale kindershows. Klinkt goed!

Waar: Westergas, Zuiveringshal West. Pazzanistraat 37, Amsterdam

Wanneer: donderdag en vrijdag van 16.00 uur - 00.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 uur - 00.00 uur

MOMO Restaurant, Bar & Lounge opent op 1 september weer de deuren

Het is bijna zover: vanaf 1 september kun je weer voor lunch, diner of cocktails bij MOMO Restaurant, Bar & Lounge terecht! MOMO is een Japanse, culinaire hotspot waar onder andere high-end Asian cuisine wordt geserveerd. Maar dat is zeker nog niet alles.

MOMO beschikt namelijk over een exclusief private dining concept, waar een geheel persoonlijke MOMO-ervaring wordt gecreëerd. Elke speciale gelegenheid wordt een unieke ervaring. Van canapéstot cocktails en decoraties tot dessert – het kan allemaal!

Waar: Hobbemastraat 1, Amsterdam

Wanneer: vanaf 1 september

Serietip: Young Wallander

Ben jij wel te porren voor misdaadfilms? Dan is Netflix original Young Wallander wat voor jou! De misdaadserie gaat over de jonge Kurt Wallander (Adam Pålsson), een pas afgestudeerde politieagent. Hij is getuige van een brute misdaad. Samen met zijn leidinggevende Hemberg (Richard Dillane) moet Kurt de misdaad gaan oplossen.

Leuk feitje: de serie telt zes afleveringen en bestaat uit een Britse en Zweedse cast. Dat wordt bingen!

Misschien ook voor jou:
Out & About: Cultuur, lifestyle, uitgaan
Lifestyle
  • Bar Rouge, Instagram