doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wait, what? GTST-acteur Ferri Somogyi had stiekem een relatie met déze collega

Dít gaat er gebeuren in de nieuwe aflevering van GTST

Het beloofd een spannende eerste aflevering te worden!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
GTST

Fans van de serie Goede Tijden, Slechte Tijden, opgelet! Door de coronacrisis moesten we noodgedwongen drie maanden afscheid nemen van onze favoriete soapserie. Gelukkig kunnen we vanaf maandag 31 augustus weer dagelijks genieten van een nieuwe aflevering. Benieuwd wat je kunt verwachten van de eerste aflevering? RTL licht een tipje van de sluier op.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuwe aflevering

Déze hints geeft RTL alvast weg: "Nina bluft dat ze kan koken. Bing versiert een vrouw. Amir kan alleen maar hopen dat Amelie het overleeft. Valentijn probeert wanhopig uit te zoeken wat er is gebeurd. Kleeft er bloed aan zijn handen?"

Eén ding is zeker: het wordt een ontzettend spannende aflevering!

Nieuwe beelden

In een eerdere aflevering van Goede Tijden, Zomer tijden lichtte Everon Jackson Hooi, die in Goede tijden slechte tijden al 15 jaar de rol van Bing Mauritius speelt, ook al een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen van de soapserie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Hij vertelde over de vechtscheiding tussen hem en Nina, die wordt gespeeld door Marly van der velden. Maar volgens nieuwe beelden, lijkt daar verandering in te komen.

Op de video is namelijk te zien hoe Bing en Nina samen een gezellig weekendje weg zijn met de kinderen. "De kinderen hadden erop aangedrongen dat we lekker een weekendje weg moesten gaan met ze allen met alle gevolgen van dien", vertelde de acteur geheimzinnig.

Geluidsfragmenten

Daarnaast verklapte Erik Vogel, die de rol van Ludo Sanders speelt, een tijd geleden ook al een geluidsfragment over het nieuwe seizoen.

"Wacht hier, jullie mogen niet aan boord", roept Daan Stern (gespeeld door Dorian Bindels) in het geluidsfragment. "Wat? Waarom niet", antwoordt Janine (gespeeld door Caroline de Bruijn), waarna Daan zegt: "De sporen worden zeker gesteld." Janine: "Sporen? Wat voor sporen?". Nieuwsgierig geworden? Het volledige fragment is hier te beluisteren.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');