Zien: zo zag Georgina Verbaan er als tiener uit

Deze hot stories heb je vandaag gemist

Dit zijn de artikelen die door jullie het meeste werden gelezen.
Channah en Quentin

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Temptations Channah in tranen: ‘Vind het heel heftig

Temptations Channah en Quentin showen in hun eigen YouTube-realityshow Familie Koerten alles uit hun privéleven. Zo ook van zoon Tigers eerste dag naar de opvang, iets wat voor de zwangere Channah behoorlijk heavy was.

Channah en Quentin

2. Zien: Sylvie Meis weer herenigd met zoon Damián

Vorige week moest Sylvie Meis afscheid nemen van haar zoontje Damián. De jonge voetballer moest vanwege zijn voetbalcarrière naar zijn vader Rafael van der Vaart in Denemarken verhuizen. Inmiddels is Sylvie weer herenigd met haar zoontje, zo laat ze via een schattige foto op Instagram weten.

Sylvie Meis

3. Robin Martens reageert opnieuw op mishandeling agent: 'Het vreet aan je'

Robin Martens was een jaar geleden aanwezig bij een incident in Castricum. Vlak na het incident ging er een video het internet over, waarop te zien is dat Robin flink tekeer ging tegen een politieagent. Robin zou de politieagent zelfs mishandeld hebben. De actrice blijft dit tot op de dag van vandaag ontkennen en deelt een emotioneel bericht op Instagram.

Robin Martens
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f742ad7e6134', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });