Zien: een uniek kijkje in het huis van Sylvie Meis

Wat een prachthuis!
Zien: een uniek kijkje in het huis van Sylvie Meis

Door haar samenwerking met online interieurshop Westwing, die vanaf morgen live gaat, krijgen we nu éindelijk een uniek kijkje in het huis van Sylvie Meis.

More is more

Bij het zien van Sylvie's huis is wel duidelijk dat over elk detail is nagedacht. Zo zorgen de chique geurkaarsen en verse bloemen voor een luxe gevoel in elke ruimte, staat het pluizige vloerkleed garant voor het hemels lopen op blote voeten en zijn de individuele, flatterende lichtbronnen ideaal.

"Een leuk extraatje is een licht, zacht vloerkleed dat de kamer nóg gezelliger maakt. In mijn beautyroom heb ik vooral lichte en poedertinten gebruikt, in combinatie met glamoureuze materialen als fluweel", aldus Sylvie.

Voor haar opslagruimte geldt het principe: more is more. Open rekken dienen als podium voor lievelingsstukken, terwijl grote vakken met afgesloten voorkant de ruimte tot rust brengen.

Beautyroom

De beautyroom staat in het teken van ontspanning en selfcare. Daarom is het belangrijk dat er een inspirerende rust heerst. "Mijn beautyroom is een oase van rust en welzijn - waar ik écht tijd voor mezelf heb", aldus Sylvie.

"Voor mij zijn een spiegel en goede verlichting essentieel. Omdat make-up mijn grote liefde is, heb ik er veel ruimte voor nodig: wat gezellige opruimboxen en een groot dressoir doen wonderen."

Extra leuk: je shopt vanaf morgen Sylvie’s glamroom via wwww.westwing.nl!

Benieuwd? Kijk mee in het paleis van Sylvie!

Bron & Beeld: Westwing

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30364353ffc', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });