Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is de prachtige dochter van Miljuschka Witzenhausen

Wat is de achtjarige dochter van Miljuschka een beauty!

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen houdt haar kinderen liever uit de schijnwerpers, maar vandaag maakt ze toch een uitzondering. Op Instagram deelt de presentatrice een uniek kiekje van haar achtjarige dochtertje Felina.

Foto

Op Instagram deelt Miljuschka een foto van haar prachtige dochter. "Gossiepossie kind wat word je groot. Staat ze daar opeens als een onbedoeld model #hekeromheen #zonognietbewustvanhaarschoonheid", schrijft ze bij de post.

En we zijn het volledig met de presentatrice eens, want wat is haar dochter groot geworden! Samen met haar ex-man Tycho Veldhoen heeft Miljuschka twee kinderen, dochter Felina en zoon Rembrandt. Inmiddels is ze dolgelukkig met haar nieuwe liefde Philip.

Epilepsie

Miljuschka's achtjarige dochter lijdt aan epilepsie. Vorig jaar waren ze dan ook voor de nodige onderzoeken in het ziekenhuis. "Ze doet keer op keer zonder zeuren alle tests en onderzoeken. Epilepsie is en blijft altijd een zoektocht naar antwoorden", schreef Miljuschka toen in een Instagram-post.

"Ik ben zo dankbaar dat ik hier lotgenoten kan spreken. Ouders van kids met dezelfde aandoening, een meisje van twintig jaar dat ook op haar vierde haar eerste aanval kreeg en een leger aan medici. Het geeft een klankbord en ergens ook steun", aldus de tv-kok.

Misschien ook voor jou:
Exclusief! Miljuschka: 'Ik schrok ook best van hoe viral het ging'
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • BSR, Instagram