Deze hot stories heb je vandaag gemist

Deze hot stories werden door jullie het meeste gelezen.

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Heftig: EOTBDD’s Yasmine in elkaar geslagen

1. Heftig: EOTBDD's Yasmine in elkaar geslagen

EOTBDD's Yasmine Pierads deelde gisteravond een heftig bericht op haar Instagram Stories. De 'Moroccan Princess' is na een afterparty op Ibiza in elkaar geslagen, waardoor ze uiteindelijk in het ziekenhuis belandde.

Veelbesproken biografie Harry en Meghan ligt eindelijk in de winkels

2. Veelbesproken biografie Harry en Meghan ligt eindelijk in de winkels

Het langverwachte boek Finding freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family heeft de afgelopen maanden flink wat tongen los gemaakt. Inmiddels – na een lange tijd wachten – is de biografie eindelijk in de winkels te verkrijgen. Driemaal hooray, want in dit boek komen verschillende onthullingen naar buiten.

Kaj Gorgels hint op terugkeer van déze programma’s

3. Kaj Gorgels hint op terugkeer van déze programma's

In een nieuwe aflevering van EFFE RELATIVEREN – de podcast van Kaj Gorgels – is Jay Jay Boske te gast. En guess what, Kaj vertelt tijdens zijn gezellige gesprek met Jay Jay een ontzettend juicy nieuwtje. De opnames van verschillende realityprogramma's zoals Expeditie Robinson en Temptation Island VIPS zijn door het coronavirus stopgezet. Maar…

Beeld: BSR

Laatste nieuws