doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Emotionele Tim Hofman in tranen

Tim Hofman deelt emotionele post over overleden Jeroen uit Over Mijn Lijk

Tim Hofman heeft op Instagram een emotioneel bericht gedeeld ten ere van de overleden Jeroen Hangx, die hij leerde kennen tijdens de opnames van het indrukwekkende tv-programma Over Mijn Lijk.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tim Hofman

In het programma Over Mijn Lijk volgde Tim Hofman vijf jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn, waaronder Jeroen Hangx (30). Jeroen kampte met een agressieve hersentumor en werd ruim anderhalf jaar gevolgd door Tim, die tijdens de opnames goede vrienden waren geworden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Afgelopen maandag kwam Jeroen te overlijden, en dat kwam hard aan bij de presentator. Speciaal voor Jeroen schreef hij een mooie en emotionele post op Instagram. "Jeroen was, of is, een van de meest bijzondere mensen die ik ooit ontmoet heb. liefdevol, zin in dingen, nergens bang voor. ook niet voor de dood. maar die dood kwam, onvermijdelijk, en nu is ie niet meer."

Afscheid

Tim laat verder weten dat hij Jeroen voor het weekend nog had gezien en dat hij toen eigenlijk ook al afscheid van hem had genomen.

"Praten lukte niet meer heel goed, maar dat was eigenlijk niet nodig. we hebben een uur elkaars hand vastgehouden en afscheid genomen zonder het te benoemen. Hij gaf me een zoen en ik hem. Ik zei nog 'we hoeven niet zoveel te zeggen he', hij glimlachte en knikte."

De presentator sluit zijn verhaal af met de lieve woorden: "Heb het goed, waar je ook bent. ik ga je missen vriend."

Dit bericht bekijken op Instagram

tot mijn grote verdriet moet ik jullie melden dat Jeroen, Hangxie, uit @overmijnlijk overleden is. en hoewel we wisten dat dit kwam, doet het overal zeer waar het zeer kan doen. Jeroen was, of is, een van de meest bijzondere mensen die ik ooit ontmoet heb. liefdevol, zin in dingen, nergens bang voor. ook niet voor de dood. maar die dood kwam, onvermijdelijk, en nu is ie niet meer. dat is oneerlijk en pijnlijk en maakt mij en zijn geliefden zo godvergeten verdrietig. ik heb Jeroen voor het weekend nog gezien, dat was mooi. praten lukte niet meer heel goed, maar dat was eigenlijk niet nodig. we hebben een uur elkaars hand vastgehouden en afscheid genomen zonder het te benoemen. hij gaf me een zoen en ik hem. ik zei nog 'we hoeven niet zoveel te zeggen he', hij glimlachte en knikte. hij ging op naar waar hij naartoe moest. Jeroen, je hebt het zo fucking goed gedaan man, als mens. we kunnen hier allemaal wat van je leren. 'Lief doen', zei je ooit in DWDD. ik neem het mee naar morgen, beloofd. heb het goed, waar je ook bent. ik ga je missen vriend.

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');