Zien: emotioneel afscheid voor Sylvie Meis en zoon Damián

Het was een emotioneel afscheid voor Sylvie en haar zoontje.
Sylvie Meis

Deze week reisde Sylvie Meis samen met fiancé Niclas Castello en zoon Damián af naar Denemarken, om zo niet alleen de eerste training van Damián bij voetbalclub Esbjerg FC bij te wonen, maar haar zoon bij haar ex-man Rafael van der Vaart achter te laten. En dat ging er emotioneel aan toe.

Emotioneel

RTL Boulevard deelde een filmpje, waarin het emotionele afscheid van Sylvie en haar zoon te zien is. Moeder en zoon knuffelden elkaar stevig en Sylvie kon haar tranen nauwelijks bedwingen.

In de video zijn ook Rafael van der Vaart, Estavana Polman en hun dochtertje Jesslynn op de achtergrond te zien. De handbalster roept nog naar Sylvie: "Rij voorzichtig", waarna ze allemaal naar elkaar zwaaien. 

Verhuizen

Dat Damián is gaan voetballen bij Esbjerg FB in Denemarken, de club waar Rafael zijn professionele voetbalcarrière is geëindigd, was voor Sylvie geen makkelijke keuze, liet ze eerder weten in een interview met de Duitse krant Bild.  

"Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel", vertelde ze. Gelukkig is het contact met Rafael en Estavana goed.

Damián woonde al jaren bij zijn moeder Sylvie in Duitsland, terwijl zijn halfzusje Jesslynn bij Rafael en zijn vriendin Estavana in Denemarken woont. Het voormalig liefdeskoppel had nu besloten dat het tijd is voor Damián om naar Denemarken te verhuizen.

"We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken", ging ze verder. "Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel", aldus Sylvie. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f303c478b2e6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });