Groot nieuws voor Tim Hofman

Wow!
Groot nieuws voor Tim Hofman

Tim Hofman is op dit moment razendpopulair. Zijn YouTube-programma #BOOS krijgt duizenden views en dat is ook bij de NPO niet ongezien gebleven. De 31-jarige presentator krijgt volgend jaar namelijk zijn eigen zaterdagavondshow op NPO 1.

Programma's

Eerder zagen we Tim vooral voorbij komen op BNNVARA, waar hij onder andere Spuiten en Slikken presenteerde. Pas in oktober van dit jaar maakte hij zijn debuut op NPO 1, met de klimaatshow De Staat van het Klimaat.

Vanaf januari zal hij op diezelfde zender ook nog te zien zijn met het eerste seizoen van Over Mijn Lijk.

Lees ook: Tim Hofman openhartig over relatiebreuk met vriendin

Eigen show

Maar dat is schijnbaar nog niet genoeg voor Tim, want later in 2020 zal hij zijn eigen zaterdagavondshow krijgen op NPO 1. Waarover het programma precies zal gaan is nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk zal het in de trant van entertainment en amusement vallen. We moeten dus nog nog even wachten op verdere details, maar wij zijn in ieder geval al erg enthousiast. Jij ook?

Bron: Mediacourant | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b0cdb7633b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });