Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

No! Slecht nieuws voor ZARA

Slecht nieuws voor liefhebbers van ZARA. De modeketen heeft het drastische besluit genomen om, mede door de gevolgen van de coronacrisis, veel winkels te sluiten,

ZARA

Winkelen is tegenwoordig easy peasy. Je hoeft niet meer de deur uit om de tofste items in te kunnen slaan, en door de coronacrisis werd het online shoppen steeds populairder, waardoor er bijna niemand meer fysiek naar de winkel gaat.

De gevolgen van de coronacrisis en het online shoppen is dan ook de reden waarom ZARA het besluit heeft genomen om een tal aan winkels te gaan sluiten.

Online

Het is nog niet bekend om welke ZARA locaties het zal gaan, maar voor de winkels die gaan sluiten, wordt de verkoop "hersteld in de nabijgelegen winkels en online", zo luidt de verklaring van ZARA.

Inditex CEO Pablo Isla bevestigt dat het bedrijf de kwaliteit van de klantenservice teams zal verhogen. Ook wordt er gewerkt aan ononderbroken service, ongeacht waar de klanten zich bevinden. Daarbij komt dat de klantenservice dan op elk moment van de dag beschikbaar zal zijn.

Het is nog niet bekend of er ook locaties in Nederland zullen verdwijnen.

Misschien ook voor jou:
De ZARA hack die je zeker nog niet kende
Lifestyle
  • Glamour USA
  • Confessions of a Shopaholic