Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Zwanetta onherkenbaar met nieuw kapsel

Zwanetta Fox deelt op Instagram haar nieuwe kapsel.

Zwanetta Fox

Temptations Zwanetta Fox heeft al veel verschillende kapsels gehad, maar nu is de voormalig verleidster wel heel onherkenbaar met haar nieuwe coupe.

Instagram

Zwanetta heeft namelijk flink de schaar in haar coupe laat zetten en gaat tegenwoordig voor short and blonde. En ondanks dat ze het heel goed kan hebben, is het zeker ook even wennen. Ook lijkt het erop dat ze voor wat meer krullen is gegaan met haar nieuwe coupe.

Temptation Island

Zwanetta kwam vorige maand ook al onder de aandacht door haar mogelijke deelname aan Temptation Island VIPS met haar grote liefde. Ze was zowel in de normale Temptation Island-editie als de VIPS-variant te zien, waardoor verleidster Zwanetta het programma door en door kent.

Volgens de website Love&Reality zou ze overwegen om mee te doen met haar vriend. Dat bleek uit een video van The Moti die toen was geplaatst. "Ik denk dat we beiden sterk genoeg zijn, ja. En ik weet ook hoe het nu allemaal werkt bij Temptation Island, ik ken de mindgames. Daar ga ik niet in trappen", zo vertelde ze in de video.

Wel zit er een grote 'maar' aan Zwanetta's eventuele deelname. "Ik doe het misschien alleen als er een groot geldbedrag tegenover staat." Zwanetta liet echter al snel weten dat de video inmiddels verouders is en zij en haar toenmalige vriend niet meer samen zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Selfie💛

Een bericht gedeeld door Zwanetta Fox (@zwanettafox) op

Misschien ook voor jou:
Tweede koppel Temptation Island VIPS bekend?
Showbizz
  • Temptation Island, Instagram