Oeps! Chantal Janzen zet stiefzoon te kijk op Instagram

Zien: nieuwe coupe voor Chantal Janzen

De presentatrice showt haar nieuwe coupe op Instagram.
Chantal

Als je haar maar goed zit, en dat zit het... Altijd! Met haar- en make-upstylist Leco van Zadelhoff in haar leven, heeft Chantal Janzen nooit last van een slechte coupe. Toch vond de blondine het tijd voor iets anders, waarvan ze het eindresultaat op social media deelt.

Nieuwe look

Nu de vakantie van de presentatrice voorbij is, gooit ook zij het roer om. "Ik weet niet wie dit is, heb haar al 3 weken niet gezien", schrijft Chantal bij het kiekje van haar nieuwe look op Instagram.

De blondine laat door middel van hashtags weten weten de (nagel)schaar in haar haren te hebben gezet en dat ze weer zin heeft in het filmen van Holland's Got Talent.

Reacties

Haar volgers kunnen Chantal's nieuwe coupe wel waarderen en reageren enthousiast onder de foto. "Mooi Chantal!" en "Wauw, wat ben je prachtig", zijn slecht enkele reacties onder het kiekje.

Vorige week was het echter niet Chantal die de overspoeld werd met complimenten, maar haar stiefzoon Zion. Chantal had Zion namelijk per ongeluk in zijn onderbroek op Instagram gezet en dat konden haar volgers wel waarderen. Ha!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f33e0be92004', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });