Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sarah’s Sweeties: Een nieuwe ondergoedlijn voor ronde dames

 Heel veel vollere vrouwen hebben last van wrijving van de binnendijen als ze met blote benen paraderen onder hun fleuri...

Sarah’s Sweeties: Een nieuwe ondergoedlijn voor ronde dames

 Heel veel vollere vrouwen hebben last van wrijving van de binnendijen als ze met blote benen paraderen onder hun fleurige rokjes en jurkjes. Het gevolg: irritatie en een pijnlijke kapotte huid. Een lastig probleem dat eindelijk opgelost is met het dragen van Sarah’s Sweeties Collectie.

De Sweetie is een onderbroek met pijpjes die bewijst dat praktisch en mooi heel goed samen gaan. De opvallende kleurstellingen en dessins worden regelmatig aangevuld met nieuwe tinten en prints. Per kleur wordt een beperkte oplage gemaakt.

Naast de broekjes zijn er bijpassende hemdjes en (onder)jurkjes die allemaal verkrijgbaar zijn in de maten 42/44 t/m 58/60. Alle modellen zijn uitgevoerd in natuurlijke materialen zoals viscose met elastan. En hebben geen naden op plekken waar de huid tegen elkaar schuurt. Het kruis van de broekjes is breder en langer dan gebruikelijk en bovendien zachter afgewerkt.

Ontwerpster Sarah Notenboom vertelt: ‘Ik ben een ronde dame die het pijnlijke probleem van wrijving van de bovenbenen uit eigen ervaring kent. Net als het gebrek aan leuk en goed passend ondergoed in de grotere maten. Zoals veel dames met rondingen houd ik van mode en leuke kleding.. Daarbij hoort naar mijn idee ondergoed dat wrijvings-ongemakken verhelpt en er leuk uitziet’.

 

De verkoop van deze lijn gaat exclusief via een eigen webwinkel http://www.sarahssweeties.nl/

Verkoopprijzen: Sweetie € 27,95, hemdje € 29,95, jurkje € 47,95.

Maten: 42/44 t/m 58/60.