Wauw: Playboy plaatst plus-size model zonder Photoshop

Prachtig!

Yes! Het begint steeds normaler te worden om niet alleen maatje zero te showen op de catwalk en in bladen. Ook Playboy gaat voor meer diversiteit en plaatste foto's van een plus-size model zónder Photoshop.

Puur natuur

Het plus-size model Molly Constable werd voor de novembereditie van Playboy gefotografeerd en het resultaat is prachtig. Waar normaal gesproken elke oneffenheid wordt weggewerkt met Photoshop, zijn deze foto's puur en echt. Inclusief kleine vlekjes en striemen.

Nadat het model via haar agents te horen kreeg dat Playboy een shoot met haar wilde doen, gaf ze aan wel zenuwachtig te zijn geweest. "Toen ik erachter kwam dat Heather Hazzan de fotografie zou doen, verdwenen die zenuwen meteen. We hebben vaker shoots gedaan samen en die foto's zijn nog steeds mijn favorieten."

Instagram

Molly werd via Instagram ontdekt in 2012. Een week later had ze haar eerste modellencontract binnen. Sindsdien gaat Molly op z'n zachtst gezegd erg lekker. Ze was onder andere al te zien in Harper’s Bazaar UK, LOVE magazine en Vogue India.

Lees ook: Nederlands nichtje Gigi en Bella Hadid gaat viral in buitenland

Patsy Cline plays softly in the background @heatherhazzan

Een bericht gedeeld door Molly Constable (@mollyconstable) op

Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws