Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

G-Star showt Desert Denim collectie in New York

De voorjaarscollectie van G-Star is gebaseerd op de woestijn. In de collectie komen veel functionele details terug en ee...

G-Star showt Desert Denim collectie in New York

De voorjaarscollectie van G-Star is gebaseerd op de woestijn. In de collectie komen veel functionele details terug en een zangerige, beige kleur voerde de boventoon in combinatie met wit en donkerblauw. Op veel kledingstukken is patchwork te zien. Ook jeans was uiteraard rijk vertegenwoordigd.Op de eerste rij bij de show zaten grote namen als Liv Tyler, Kelly Osbourne, Natasha Bedingfield en ANTM-jurylid Jay Manuel. 

 Qua vormen hebben de strakke spijkerbroeken en de skinny’s zowel bij de dames als de heren plaatsgemaakt voor wijdere exemplaren. Bij de vrouwelijke modellen waren veel spijkerbroeken bij de pijpen opgerold. Bij de mannen waren er veel trenchcoats en blazers te zien. De bovenkleding van de vrouwen is futuristisch met een survivalrandje: losse overhemden en moderne tops in wit en beige.

 Het haar van de modellen werd los of in een nonchalante staart gedragen. De mannelijke modellen waren te zien met een schuine scheiding. De make-up bestond uit een blusher op de jukbeenderen, de ogen en wenkbrauwen waren licht aangezet met een bruinkleurige oogschaduw.