G-Star RAW en Afrojack werken weer samen

Jeansmerk van Nederlandse bodem, G-Star RAW, en dj slash producer Afrojack slaan – na het overweldigende succes van...

Jeansmerk van Nederlandse bodem, G-Star RAW, en dj slash producer Afrojack slaan – na het overweldigende succes van vorig jaar – wederom de handen ineen. Zij brengen opnieuw een limited edition zonnebril uit; de Fat Para Tacoma II.

Limited edition G-Star x Afrojack

De zon laat steeds vaker zien en in ons modeland betekent dat maar één ding: de zonnebrillen mogen weer uit de kast! En over zonnebrillen gesproken, er is één model dat de afgelopen jaren zijn plekje heeft veroverd. De Fat Tacoma van G-Star is een must in je zonnebrillencollectie en de Fat Para Tacoma II is geen uitzondering. Ook bij de celebs is deze bril al jaren favoriet en wij begrijpen wel waarom. Deze vorm van bril is een echte eyecatcher en is daarom een heus statement piece. De nieuwe variant is in een geheel nieuw jasje gestoken: hij is voorzien van een transparant montuur met donkergroene spiegelglazen. Niet geheel onbelangrijk: Afrojack heeft zijn eigen twist gegeven aan het model door de bril uit te voeren met afgeschermde zijkanten.

Hebben!

Er is een beperkt aantal exemplaren van het model gemaakt en op elk exemplaar is een uniek productnummer ingegraveerd samen met de handtekening van Afrojack. De zonnebril kost €225,- is vanaf nu verkrijgbaar in geselecteerde G-Star-winkels en online op g-star.com. Let op: snelheid is geboden, want op is op.

Laatste nieuws