Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yolanthe in sexy jurkje op bezoek bij Johan Derksen

Zondagavond was op Nederland 3 de eerste uitzending te zien van Yolanthe’s eigen TV-show Yolanthe op 3. In die allereers...

Yolanthe in sexy jurkje op bezoek bij Johan Derksen

Zondagavond was op Nederland 3 de eerste uitzending te zien van Yolanthe’s eigen TV-show Yolanthe op 3. In die allereerste aflevering had de voetbalvrouw een interview met zangeres Kelly Rowland en ging ze op bezoek bij Johan Derksen. De voetbaldeskundige maakte in zijn programma Voetbal International regelmatig nare opmerkingen over Yolanthe en haar relatie met Wesley Sneijder. Toch stemde Derksen in met het interview op voorwaarde dat Yolanthe tijdens haar bezoek een bepaald jurkje zou dragen…

Yolanthe moest dit jurkje aantrekken van Johan en dat deed ze.

“Als je een paar vervelende dingen over iemand hebt gezegd, dan moet je ook niet kinderachtig zijn en zeggen: kom maar langs”, verklaarde Derksen afgelopen week in RTL Boulevard.

De ontmoeting tussen de twee verliep zo goed dat Derksen achteraf zelfs van een vriendschap sprak. “Ik heb een kostelijke dag gehad. Ik kan wel zeggen: we zijn vrienden voor het leven. Als ze ooit nog naar een volgende bekende Nederlander gaat, dan ben ik ervan overtuigd dat ik een uitnodiging krijg voor de bruiloft. Maar ik hoop het niet voor haar.”

Toch kon Derksen het niet laten ook nog een puntje van kritiek te uiten. “Ik kop alle voorzetten in. Het is niet moeilijk om mij aan de praat te krijgen. Ik denk dat als ze tegenover iemand komt te zitten die op zijn hoede is, ze nog niet de interviewtechniek heeft om het eruit te trekken”, aldus Derksen.

Yolanthe op 3 werd zondagavond redelijk bekeken. Zo’n 379.000 mensen stemden voor Yolanthe’s nieuwe programma af op Nederland 3.

Bekijk hier de eerste uitzending vanYolanthe op 3.