Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alexandra loves: ? ‘OPI Axxium’

Amazing! Het lijkt wel of OPI aan mij gedacht heeft bij het fabriceren van hun nieuwste nagellak gel. Ik ben het type v...

Alexandra loves: ? ‘OPI Axxium’

Amazing! Het lijkt wel of OPI aan mij gedacht heeft bij het fabriceren van hun nieuwste nagellak gel.

Ik ben het type van altijd krassen op mijn nagellak. Nadat ik mijn nagels gelakt heb, denk ik na een paar minuten al dat hij al droog is . Niets is minder waar. Op zoek naar mijn sleutels of portemonnee onder in mijn tas, gaat het al mis.  Heeft door een wonder de lak het toch gehouden, dan ben ik diezelfde middag al de helft van mijn nagellak kwijt. Leuk alleen een duim en middelvinger in een rood tintje.

Mijn juwelier vraagt ook altijd of ik mijn huis aan het verbouwen ben als ik mijn ringen kom brengen voor een jaarlijkse schoonmaak. “Zo vandaag weer gemetseld,” vraagt hij met een opgetrokken wenkbrauw, als hij weer grote krassen en gebroken stenen in mijn ringen aantreft.  Er zijn al een paar juweliers bij wie ik  niet meer durf te komen. Kennelijk doe ik hele gekke dingen, naast het typen, die ervoor zorgen dat mijn nagellak nooit langer dan twee dagen blijft zitten en mijn ringen nooit fonkelen als die van pasgetrouwde bruidjes. Anyway, de verlossing is gekomen.

Ik heb het over OPI Axxiúm soak-off gel Lacquer systeem. Laat ik maar meteen met het enige nadeel beginnen, je moet ervoor naar een nagelstudio. Maar ieder nadeel heb zijn voordeel, want twee tot drie weken ben je verzekerd van prachtige nagels. Het zijn dus geen gel nagels maar het is een lak van gel die je op je nagels laat aanbrengen en heel hard wordt.  Je kan er kiezen uit 18 verschillende lak kleuren. Ik koos voor de Cajun Shrimp. I love shrimp ( op mijn bord en dus ook op mijn nagels). Eerst wordt door middel van een kwastje, de gel vakkundig opgebracht en daarna krijg je twee lagen van de door jou uitgezochte kleur.

Ook weer met een mooi dun kwastje. Zodra de nagels van één hand gedaan zijn dan ga je met je nagels onder een OPI mini zonnebankje met UV licht. Deze zorgt ervoor dat het onmiddellijk droogt. Al met al met ben je een uur kwijt! Bij voortijdige uitgroei kan je je nagels zelf thuis bijwerken, want al die 18 gel lakjes zijn er ook als gewone lak. De reacties zijn ongelofelijk! Ik zou zeggen boeken maar. Er zit vast wel een nagelstudio bij jou in de buurt die deze behandeling doet. Het mooie is dat ik met deze fonkelende nagels, morgen mijn huis kan verbouwen of kan solliciteren naar de functie van tegelzetter. Aan mijn nagels zal het niet liggen..

1 uur behandeling € 40