Lakken maar: dit zijn de mooiste nageltrends voor het najaar

Op naar de nagelsalon!

In het najaar kunnen we onze outfit wat upspicen. Nee, niet met Pumpkin Spice, maar met mooie herfstkleuren. Onze nagels horen daar uiteraard ook bij en dit jaar mogen ze nóg meer stralen. Met verschillende kleuren, texturen en prints. Kortom, laat de herfst maar komen!

1. Mat en glanzend

Iedereen die nooit kan kiezen tussen mat of glanzend heeft in het najaar iets minder zorgen. Het is namelijk helemaal hot om zowel matte als glanzende nagellak te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een matte onderlaag en een french tip met glanzende nagellak. Makkelijk en leuk!

2. Een glitterig jasje

In de zomer was het al populair om je nagels van een printje te voorzien waarbij je eigen nagel ook nog te zien was, en in de herfst trekken we dit mooi door. Ditmaal met meer glitters en donkere kleuren. Tja, het moet immers wel bij je garderobe passen!

3. Keramieken nagels

Keramieken nagels zijn de perfecte onderlaag voor swirls en golfjes. Geen idee waar we het over hebben? In onderstaande foto laten ze het perfect zien! Door verschillende texturen nagellak te combineren, krijg je nagels waar iedereen jaloers op is. Op naar de nagelsalon!

4. Gedempte tonen in een retro jasje

Wanneer je jouw zomernagels wilt transformeren tot nagels voor het najaar, dan doen gedempte tonen het heel goed. Deze tinten zijn wat donkerder en gaan goed samen met retro-ontwerpen. Zo heb je met heel weinig moeite een mooi resultaat.

5. Fifty shades of fall

De ideale manier wanneer je niet kunt kiezen tussen 100 kleuren: kies voor elke nagel een andere kleur. Enne, kies dan eens voor typische herfstkleuren zoals pompoen-oranje, kastanjebruin en groen. Uiteraard kun je ook gaan voor verschillende tinten van één kleur.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash, Flaunter

Laatste nieuws