Maria Kooistra: “Ik ben altijd een luxebeest geweest”

“Sinds een maand wil ik geen geld meer uitgeven, maar god weet hoe lang dat gaat duren. In mijn studententijd had ik nik...
Maria Kooistra: “Ik ben altijd een luxebeest geweest”

“Sinds een maand wil ik geen geld meer uitgeven, maar god weet hoe lang dat gaat duren. In mijn studententijd had ik niks, maar toen al had ik een voorkeur voor luxe. Ik ging bij de scharrelslager langs om een klein biefstukje te halen van tachtig gram voor acht euro of zo,” aldus Maria.

Na het acteren heeft Maria geprobeerd om een soort perfect housewife te worden. “Maar ik heb de handdoek al in de ring gegooid. Een perfect housewife is een vrouw die er altijd goed uitziet, die drie keer per dag uitgebreid kookt voor al haar kroost. Dat de kinderen altijd gekamde haren hebben, op tijd bij hun judolesjes en toneellesjes komen…ik werd helemaal gestoord,” meldt Maria in een interview met Grazia.

Naast haar enorme liefde voor haar kids, haar man Steve te Pas én vintage, heeft Maria het beeldhouwen weer opgepakt. “Ik ben een heel leuke richting ingeslagen. Nu alleen nog een balans vinden tussen werk en privé.”

Lees de rest van het interview in Grazia deze week.

Meer celebrities!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f300351cde94', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });