Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gerrie wint Sterretje Gezocht

De 19-jarige Geraldine uit Volendam is vrijdagavond door een vakjury en tv-kijkers uitgeroepen tot winnares van het BNN-...

Gerrie wint Sterretje Gezocht

De 19-jarige Geraldine uit Volendam is vrijdagavond door een vakjury en tv-kijkers uitgeroepen tot winnares van het BNN-programma Sterretje Gezocht. Ze wint daarmee een baan bij de jongerenomroep.

In een liveshow vanuit Openluchttheater Caprera in Bloemendaal namen de laatste twee deelneemsters Fleur en Geraldine het tegen elkaar op om de gunst van jury en publiek. Uiteindelijk kreeg Geraldine ook wel Gerrie genoemd de meeste stemmen.

Geraldine wint een rol in de BNN-soap ONM en wordt een van de presentatoren van het programma Try before you die. Zaterdag heeft zij direct haar eerste BNN-klus, ze moet op stap voor Spuiten & Slikken Zomertour, waarvoor ze presentatrice Zarayda vervangt.

Ruim achtduizend meiden meldden zich aan voor de zoektocht naar een nieuwe BNN-presentatrice. In het programma Sterretje Gezocht vielen elke week kandidaten af na het uitvoeren van opdrachten.