Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alexandra loves: ? “Nivea”

Gaat het merk Nivea ook terug in jouw jongste jeugdherinneringen? Ik heb mijn beauty tics  niet van een vreemde. Mijn va...

Alexandra loves: ? “Nivea”

Gaat het merk Nivea ook terug in jouw jongste jeugdherinneringen? Ik heb mijn beauty tics  niet van een vreemde. Mijn vader smeert iedere avond voor het slapen gaan,die sneeuwwitte crème op zijn hoofd. Ik overdrijf niet als ik zeg dat mensen hem twintig jaar jonger schatten!

Volgend jaar bestaat Nivea al weer honderd jaar. Dat mag reden voor een feestje zijn. Nivea gaat mee in zijn tijd. Met de introductie van Nivea Pure & Natural haalt Nivea dit keer zijn kracht uit de natuur.  Uit onderzoek van Niveau blijkt dat de vraag naar ‘groene’ cosmetica stijgt maar dat het aanbod van verkrijgbare producten achterblijft. Daar zijn ze heel handig op ingesprongen, en nu komt Nivea in december uit met de Pure & Natural lijn.

Een van de belangrijkste ingrediënten is de biologische Arganolie uit Marokko. Deze olie werkt als een krachtig antioxidant en staat beter bekend als ‘vloeibaar goud’. Berbervrouwen gebruiken deze olie al eeuwen voor een gezonde huis en voor bescherming tegen invloeden van buitenaf.  Daarnaast bevatten de producten biologische kamille & jojoba-olie & aloë Vera.

Zowel de Nivea Visage als de Nivea Body en Hand, hebben nu ook hun eigen Pure & Natural verzorgingsproducten. Net als de deodorants.De Nivea visage Pure & Natural lijn bestaat uit zes producten, van een dagcrème tot een reinigingsmelk. Ze voelen allemaal even zacht aan en ruiken heerlijk.De producten zijn vrij van chemische filters, parabenen, kleurstoffen, siliconen en minerale oliën.De Nivea Body en Hand heeft ook een bodymilk in zijn assortiment waar biologische jojoba olie aan is toegevoegd om de zeer droge huid te voeden.De Pure & Natural deodorant is vrij van aluminiumzouten en vrij van parabenen. Bovendien gaat de formule witte vlekken op de huid en textiel tegen, zodat je jurkje nooit die ongewenste deo sporen vertoont.  De deodorant is verkrijgbaar in twee geuren, beiden geïnspireerd op een exotische bloem.  De Jasmijn en de lotus, hmmm dat is wat ik wil ruiken na een uurtje sportschool.

Pure & Natural Reinigingsmilk 200 ml   € 6,19Pure & Natural Dagcreme  50 ml   € 8,99Pure & Natural Body Lotion 250 ml  € 5,49Pure & Natural handcreme  100 ml  € 3,99Pure & Natural Deodorant roll on 50 ml € 3,79