Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anouk laat na weken weer van zich horen

She's back!

Anouk laat na weken weer van zich horen

Waar ze in Marrakech dagelijks van zichzelf liet horen op Instagram, is het de afgelopen weken behoorlijk stil op de Instagram van Anouk. Tot vandaag...

Geen nieuwe nummers

De zangeres legt uit waarom we sinds haar terugkomst uit Marokko zo weinig van haar gehoord hebben.

"Het is alweer een tijdje geleden, bijna drie weken alweer", begint ze haar nieuwe IGTV. Anouk legt uit dat ze sinds ze weer thuis is geen nieuwe nummers heeft kunnen schrijven. En dat is juist waar haar volgers tijdens de lockdown in Marrakech dagelijks op getrakteerd werden.

"Dat is bijna onmogelijk met alle kinderen thuis. Ik ben namelijk één van die ouders die de kinderen thuis houdt en voorlopig niet naar school stuurt."

Lees ook: Hilarisch: jongste dochtertje Anouk zorgt voor schaterlach bij ouders

Coronavirus

Anouk heeft namelijk zware astma en is hierdoor bang dat haar huishouden besmet raakt met het coronavirus. Door haar kinderen thuis te houden, loopt ze minder risico om het virus te krijgen.

Maar ondanks dat de zangeres voorlopig even niet aan schrijven toekomt, besluit ze haar followers wel te trakteren op een liedje. Eentje van haar album Sad Singalong Songs uit 2013. En ook daar weet ze haar volgers aan de reacties te zien erg blij mee te maken.

Bekijk de video hieronder.

Beeld: Instagram, BSR