doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Harry en Meghan slaan terug na tweet Donald Trump

Huh, wat?! Heeft Melania Trump een dubbelganger?

Het internet lijkt het zeker te weten: deze vrouw naast Donald Trump is niet de échte Melania.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Melania Donald Trump

De geruchten doen al langer de ronde dat Melania Trump weleens gebruikmaakt van een stand-in. Ook nu lijkt het internet het zeker te weten: de vrouw naast president Donald Trump is niet de échte first lady.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

#FakeMelania

Het gaat om een foto van 'Melania' en president Trump na het verkiezingsdebat in Nashville. De first lady is gehuld in een prachtige mouwloze blazerjurk, draagt zwarte sunglasses en heeft hetzelfde kapsel als anders. Ze zou hierom de echte Melania kunnen zijn.

Toch denkt het internet daar anders over. Volgens Twitteraars is het haar glimlach en gebit dat haar verraadt. Onder de hashtag #FakeMelania vergelijken zij oudere foto's van Melania met het nieuwst genomen kiekje van de 'first lady'.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Verschillen

Eerlijk is eerlijk, er lijken toch wel wat verschillen te zitten tussen de real Melania en de 'Melania' van na het verkiezingsdebat in Nashville. Zo zie je bij de presidentsvrouw haar tandvlees niet als ze lacht – terwijl dit bij de vrouw op de foto wel het geval is. Daarnaast heeft Melania duidelijk facings, terwijl #FakeMelania wat kleinere, natuurlijke tanden heeft.

Hoewel de geruchten dat Donald Trump zo nu en dan een stand-in gebruikt voor zijn vrouw nooit zijn bevestigd, is het bewijs volgens menig twitteraar overweldigend. Wat vind jij?

Je bekijkt de foto *HIER*.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');