Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alexandra loves: ? ‘Bergman Beauty Care’

Ik heb het koud, heel koud. Al dagen loop ik te vloeken omdat die verwarming maar niet aanslaat. Als ik me dan eindelijk...

Alexandra loves: ? ‘Bergman Beauty Care’

Ik heb het koud, heel koud. Al dagen loop ik te vloeken omdat die verwarming maar niet aanslaat. Als ik me dan eindelijk geïrriteerd in de thermostaat verdiep, blijkt dat hij ontlucht moet worden. Help! Hoe werkt dit? Gelukkig heb ik meer verstand van crèmes. En die zullen we hard nodig hebben nu de herfst gemeen koud van start is gegaan.

Tip: Als die verwarming hard staat te loeien,  zet dan een bak water in je (slaap)kamer,  zodat je huid niet uitdroogt. Dit deden ze vroeger al, maar dan voor de antieke meubels. Vandaar dat sommige oude dametjes zo’n mooi gehydrateerde huid hebben zonder al te veel poespas.

Daarnaast  kan ik je een voor deze tijd van het jaar zeer geschikte crème aanraden:  de Time Stop van Bergman Beauty Care. Wát een fijne crème is dat. Behalve dat het zijn naam alle eer aan doet,  is het een ideale crème voor de droge huid die bij dit weer wel een oppepper kan gebruiken. Deze crème houdt veerkracht en vochtgehalte van de huid perfect op peil. Hij trekt ongelofelijk snel in en door de bijenwas die erin zit voelt je huid lekker zacht en soepel aan. Daarbij ruikt hij heerlijk en zit boordevol Retinol, I love it!

Naast deze dagcrème gebruik ik nog de Invisible Pores van Bergman. Wist je dat je poriën alleen maar toenemen als je huid ouder wordt?  Dat komt helaas door hormonale veranderingen. Deze crème minimaliseert je poriën en is geschikt voor alle huidtypen. Hij bevat viatmine A en extract uit rozen en fruit, waardoor je huid een geweldige matte teint krijgt en zijdezacht aanvoelt. Bovendien ga je er ook nog eens  jonger van uitzien! Dus laat die kou bij nader inzien maar komen, ik ben er tegen bestand!

Bergman Time Stop 50 ml €99,-Bergman Invisible Pores €49,-